Sestdiena, 4.maijs

redeem Vijolīte, Viola, Vizbulīte

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Galkins ar ģimeni atpūšas Jūrmalā un gatavojas solo koncertam

© Publicitātes foto

4. augustā koncertzālē «Dzintari» ar vērienīgu solo koncertu un jaunu programmu «Viens par visiem» uzstāsies Krievijas humorists, raidījumu vadītājs, aktieris un dziedātājs Maksims Galkins (40).

Skatītājus gaida parodijas, sižeti no televīzijas projekta «Точь-в-точь», humoristiski skeči un dziesmas. Galkins ir viens no retajiem māksliniekiem, kas katru reizi uzstājas ar atjaunotām koncerta programmām.

Maksima Galkina koncertus nevar attiecināt uz konkrētu žanru. Tajos ir gan dziesmas un parodijas, gan dzirksteļojošs humors un sirsnīga saruna ar skatītājiem. Kad Maksims uzkāpj uz skatuves, zālē momentā iestājas prieka un svētku atmosfēra. Galkins meistarīgi un eleganti spēlējas ar skatītāju garastāvokli. Daudzus viņa monologus publika zina no galvas, taču ir gatava tos klausīties atkal un atkal. Katra Galkina miniatūra noslīpēta līdz filigrānam mirdzumam, mākslinieka meistarība ir apbrīnojama!

Maksims Galkins sasniedza milzīgu popularitāti un skatītāju atzinību rekordīsā laikā. Viens no lielākajiem viņa talantiem ir slavenību parodēšana. Aktieris apgalvo, ka viņam ļauts atdarināt jebkuru personāžu no kultūras, politikas vai jebkuras citas publiskās dzīves sfēras. Savus atdarināmos tēlus viņš atveido tik sirsnīgi un nevainīgi, ka nevienam nenāk ne prātā apvainoties. Parodējot Galkins vienmēr trāpa tieši mērķī un nevainojami atdarina izvēlēto varoņu raksturīgākās īpašības, intonāciju un mīmiku.

Turklāt Maksims Galkins ar ģimeni - Krievijas estrādes primadonnu Allu Pugačovu un dvīņiem Elizabeti un Hariju - šovasar bauda atpūtu uz izklaidi Jūrmalā. Ģimene noīrējusi greznos «Villa Marta» apartamentus, kas atrodas Bulduros.