Sestdiena, 4.maijs

redeem Vijolīte, Viola, Vizbulīte

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Ilvesa sieva, viesojoties Latvijā, parāda grūtnieces vēderiņu

© President.lv

Nesen Valsts prezidents Raimonds Vējonis ar kundzi Ivetu Vējoni Jūrmalas rezidencē uzņēma viesus no ziemeļu kaimiņzemes – Igaunijas Valsts prezidentu Tomasu Hendriku Ilvesu un viņa kundzi Ievu Ilvesu, kuras auguma aprises jau skaidri izceļ grūtnieces vēderiņu.

11. jūlija pievakarē Latvijas valsts pirmais pāris Jūrmalas rezidencē klāja vakariņu galdu, jo bija ieplānotas darba sarunas pie vakariņām ar Igaunijas prezidentu Tomasu Hendriku Ilvesu un viņa kundzi Ievu. Igaunijas pirmā lēdija šobrīd ir bērniņa gaidībās. Viņa grūtniecības laikā jūtas emocionāli un fiziski labi, tādēļ arī pavada dzīvesbiedru gan uz pasākumiem Igaunijā, gan arī uz ārvalstu oficiālām vizītēm. Turklāt mikrobloga vietnē «Twitter» Ieva Ilvesa norādījusi, ka gatavojas apmeklēt arī «Positivus» festivālu, kas šajā nedēļas nogalē notiek Salacgrīvā.

Ilvesu pirmajam kopīgajam mazulim jānāk pasaulē šā gada nogalē, kad jau būs noslēdzies Tomasa Hendrika Ilvesa otrais piecu gadu amata termiņš Igaunijas prezidenta amatā. Konstitūcija Ilvesam liedz kandidēt uz trešo amata termiņu pēc kārtas.

Igaunijas pirmā pāra laulība tika noslēgta šā gada 2. janvārī Hallistes baznīcā Igaunijā, Vīlandes apriņķī.