VAKARA ZIŅAS: Miljonārs Belokoņs līgavai pasniedzis briljanta gredzenu

© Ingrīda Punka

«Baltic International Bank» īpašnieks Valērijs Belokoņs beidzamajā laikā ļoti bieži saviesīgus pasākumus apmeklē roku rokā ar simpātisku pavadoni Jekaterinu. Abi jau ir saderinājušies, un kā dāvanu savai līgavai miljonārs pasniedzis mirdzošu briljanta gredzentiņu.

Sarunā ar »Vakara Ziņām« Valērijs Belokoņs atklāja, ka ar savu mīļoto sievieti jau ir kopā daudzus gadus: «Esam pazīstami vairāk nekā astoņus gadus. Taču kopā dzīvojam jau vairāk nekā piecus gadus.»

Belokoņs pastāstīja, ka precības ar Jekaterinu viņš vēlas paturēt pilnīgā noslēpumā. «Mēs arī visiem saviem draugiem stāstām, ka gatavojamies precēties, bet tas ir liels noslēpums,» skaidro viens no Latvijas bagātākajiem cilvēkiem.

Belokoņs pastāstīja, ka Jekaterinu jau ir bildinājis un abi šogad ir saderinājušies. Dāvanā līgavai pasniegts gredzens ar briljantu. Pāris lielākoties dzīvo Latvijā un uz ārvalstīm dodas darba darīšanās. Baņķieris reizēm dodas arī uz Angliju, kur apciemo savu 28 gadus veco meitu Vladu Belokoņu, kas dzimusi no iepriekšējām attiecībām. Vlada ir tēvam piederošās bankas padomes locekle. Tēvs miljonārs paguvis meitu iepazīstināt arī ar britu karaļnama pārstāvjiem slavenajās zirgu skriešanās sacīkstēs Askotā. Vlada Belokoņa nopietni aizrāvusies ar mākslu, Anglijā «Sotheby's Institute of Art» ieguvusi maģistra grādu un pat paspējusi strādāt Londonas slavenajā «Saatchi Gallery», kur notiek miljonus vērtu gleznu un mākslas priekšmetu izsoles.

Svarīgākais