Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Dzintars Čīča nobriedis laulības dzīvei

Dzintars Čīča ar savu ģimeni – līgavu Sanitu Marcinkēviču un audžumeitu Dajanu. Sanita atbalsta sava līgavaiņa skatuves gaitas. Dzintars atzīst, ka abi plāno tuvākajā laikā iestūrēt laulības ostā © Ingrīda Punka

Šā gada pavasarī dziedošais čigānzēns Dzintars Čīča (23) atgriezās dzimtajā Latvijā no Lielbritānijas ne tikai ar veiksmīgu koncertprogrammu, bet arī līgavu Sanitu Marcinkēviču (28) un audžumeitu Dajanu (10). Pēc triumfa Latvijas šlāgeraptaujā Dzintars viennozīmīgi kļuvis par šā gada veiksmīgāko šlāgermuzikantu un drīzumā gatavojas mīt gredzenus ar savu izredzēto.

Dzintars Čīča šovasar ir ne tikai lieliskā muzikālajā formā, bet centīgi rūpējas arī par fizisko formu. «Šovasar esmu izbraukājis ar koncertiem jau dažnedažādas Latvijas vietas, bet brīvajā laikā aktīvi nodarbojos ar sportu. Pagaidām uzturu sevi formā, skrienot un pacilājot nelielus svarus. Sportojot varu uz skatuves vēl labāk darboties un būt vēl enerģiskāks un aktīvāks,» stāsta dziedātājs.

Viņš šajā vasarā jau saņēmis otro godalgu šlāgermūzikas aptaujās. Vaicājot, kā Dzintars sadzīvo ar tik lielu slavu un atzinību, viņš atzīst, ka nebūt nav mainījies vai arī kļuvis iedomīgs. «Es tik ļoti neizjūtu slavu. Esmu tāds pats cilvēks kā visi citi. Dziedāšana ir mans darbs, un to daru no sirds. Ja cilvēki mani atpazīst, tas ir patīkami. Taču no popularitātes nelidinos pa mākoņiem. Protams, jājautā, vai neesmu kļuvis iedomīgs, maniem draugiem, bet domāju, ka esmu tāds pats kā senāk,» skaidro Latvijas šlāgeraptaujas uzvarētājs.

Par prombūtni no Latvijas Dzintars teic, ka tā viņam ir bijusi svētīga: «Man bija jāaizbrauc, lai atgrieztos. Un tagad esmu tur, kur man jābūt! Viennozīmīgi palikšu Latvijā un turpināšu muzicēt, jo tā ir mana sirdslieta. Tā ir ļoti laba sajūta, ka varu palikt mājās un darīt savu sirdsdarbu - dziedāt. Lielākais gandarījums, ka ar savu mūziku varu priecēt savus klausītājus un draugus. Mani nākotnes plāni saistās tikai un vienīgi ar mūziku.»

Privātajā dzīvē Dzintars Čīča ir veiksmīgi atradis savu otro pusīti Sanitu Marcinkēviču, ar kuru plāno mīt gredzenus jau tuvākajā nākotnē. «Es esmu ģimenes cilvēks. Man patīk strādāt un pēc tam atpūsties kopā ar ģimeni. Mājās esmu ģimenisks un mierīgs. Esmu nobriedis laulības dzīvei,» atzīst muzikants.