VAKARA ZIŅAS: Māris Sloka atrāda gadu veco meitiņu Eliju

Māris Sloka pirms savas uzstāšanās Ventspils Reņķa dārzā vizināja ratiņos savu visjaunāko atvasi – gadu veco meitiņu Eliju, kura, satiekot dziedātāja kolēģus, priecīga sauca «Hallo, hallo» © Ingrīda Punka

Kantri grupas «Klaidonis» solists Māris Sloka (53) uz Ventspilī notiekošo Latvijas šlāgeraptauju ieradās kopā ar ģimeni – 21 gadu jaunāko dzīvesbiedri Zandu Kudiņu, dēlu Ralfu (11) un visjaunāko atvasi – Eliju (1).

Māris un Zanda ar bērniem gan pirms šlāgeraptaujas koncerta, gan pēc tā izmantoja izdevību un paciemojās pie mūziķa vecākiem, kas dzīvo no Ventspils 20 kilometrus attālajā Popē. Tieši šajās dienās dzimšanas dienu svinēja arī Māra mamma, kas bija priecīga, ka arī viņas slavenais dēls var piedalīties mājas viesībās. «Popē pagājusi mana bērnība, un arī pamatskolu te esmu beidzis. Tā ka var droši teikt, ka sirdī esmu ventspilnieks. Tādēļ man arī ļoti patīk kurzemnieki,» savu piederību Kurzemes novadam atklāja Māris Sloka.

Sarunā ar »Vakara Ziņām« mūziķa dzīvesbiedre Zanda Kudiņa pastāstīja, ka šlāgeraptaujas finālā bērni tur īkšķi par tēti, bet viņa par vīru. Uz lielo koncertu Māris un Zanda šoreiz bija paņēmuši arī gadu veco meitiņu Eliju, kuru vecāki vizināja ratiņos, bet visomulīgāk mazā jutās tētim uz rokām. Zanda atklāja, ka meitiņa jau vēl ir maziņa, tāpēc pagaidām ar vecākiem sazinās savā valodiņā. «No 20 vārdiem vienu saprotu,» smejoties piebilda tētis.

Šovasar Mārim ir pats karstākais darba laiks. Gan koncerti jāspēlē, gan ar grupu jāpiedalās nu jau divos Latvijā notiekošos kantri mūzikas festivālos - Ogrē un Bauskā. Māra Slokas mīļotā sieviete Zanda atbalsta gan vīra muzikālās aktivitātes, gan arī pati ir grupas «Klaidonis» fona vokāliste. «Zandas balss dzirdama grupas «Klaidonis» iepriekšējā albumā «Pieskāriens», kā arī jaunākajā albumā, kas top sadarbībā ar ierakstu izdevniecību «MicRec» un pie klausītājiem nonāks šā gada rudenī,» paskaidroja Māris Sloka.

Svarīgākais