Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Izklaide

Policija: "Ja tev ir nauda dzert, atradīsies arī nauda puķēm!"

© Rīgas Pašvaldības policija

"Darbā gadās visādi, bet labas komunicēšanas spējas ir viens no svarīgākajiem mūsu darbinieku instrumentiem," ziņo Rīgas Pašvaldības policija, kas dalījusies ar kādas rīdzinieces stāstu par gadījumu, kad, viņasprāt, policijas rīcība bijusi īpaši uzslavējama.

"Varbūt to bieži nedzird, bet paldies Rīgas Pašvaldības policija par darbu! Varu dzīvot drošāk, jo šie zēni ir lieliski. Tik jauku sarunu starp kāpņutelpas huligānu un policistiem vēl nebiju dzirdējusi. Paldies! Nostrostēja zēnu (apmēram 55 gadi), lika nopirkt mammai puķes un atvainoties, lai viņa ielaistu mājas. Nu TIK jauki. "Ja tev ir nauda dzert, atradīsies arī nauda puķēm!". P.S. Pirmo reizi mūžā saucu policiju. Pieredze - ļoti laba. Gan no operatora, gan no RPP puses," raksta Ieva Lielbarde.

"Atsauc atmiņā, ka bērnībā kaimiņš lupatās ieplanēja mūsu dzīvoklī... sajauca kāpņu telpas. Vēl viens variants bija arī, ka no sētas puses pēkšņi viens pie loga stāv un stāsta man, ka gribot parunāt pa dzīvi," piebildis vīrietis, kurš arī savulaik cietis līdzīgās situācijās.