Piektdiena, 3.maijs

redeem Gints, Uvis

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Rozīte-Krištopane atgriezusies darbā pēc meitiņas dzimšanas

© Ekrānšāviņš

Pusotru mēnesi pēc meitiņas piedzimšanas TV3 laika ziņu moderatore un radio «Star FM» ētera personība Maija Rozīte-Krištopane jau atsākusi darba gaitas.

Vakara Ziņas« jau vēstīja, ka simpātiskās TV dīvas Maijas Rozītes-Krištopanes un uzņēmēja Kaspara Krištopana meitiņa Linda pasaulē nāca šā gada 9. maijā. Turklāt tās pašas dienas rītā Maija vēl bija dzirdama radio ēterā. Vienīgi pirms neilga laika posma rosīgā Maija bija samazinājusi darba apjomu un atteikusies no laika ziņu vadīšanas TV ekrānā.

Jāpiebilst, ka arī 2014. gada pavasarī pirms dēliņa Paula piedzimšanas jaunā māmiņa strādāja teju līdz brīdim, kad pasaulē vajadzēja nākt pirmdzimtajam mazulim. Drīz vien pēc tam Latvijas mediji visi kā viens steidza apbrīnot uzņēmīgo Maiju, kas pēc dēliņa piedzimšanas tik ātri bija atsākusi darba gaitas.

Arī šoreiz pēc meitiņas pasaulē nākšanas Maijas dzīvē nekas nav mainījies. Apburošā TV un ētera personība Rozīte-Krištopane ir enerģijas un spēka pilna, tādējādi pirms Jāņiem jau atgriezusies radio ēterā un, sākot ar 27. jūniju, priecē TV3 skatītājus, iepazīstinot ar laika ziņām. Skatītāji jau atzinīgi novērtējuši Maijas atgriešanos TV ēterā, uzsverot, ka jaunā māmiņa tik īsā laika posmā - tikai nepilnus divus mēnešus pēc dzemdībām - ir atguvusi formu.