Otrdiena, 16.aprīlis

redeem Alfs, Bernadeta, Mintauts

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Tumševica pieļauj, ka attiecības ar Ērgli būs nopietnākas

Ar draugu profesora Andreja Ērgļa dēlu, arī mediķi Kristapu Ērgli. Pāris apmeklēja Dzintaru koncertzāles 80 gadu jubilejas koncertu © Santa Sergejeva

Simpātiskā blondīne Natālija Tumševica (28), kuru plašāka sabiedrība iepazina kā spridzīgu popdziedātāju, nu pievērsusies džeza mūzikai, satiekas ar profesora Andreja Ērgļa dēlu Kristapu Ērgli (30) un beidzamajā laikā acīmredzami mainījusies, kļūstot sievišķīgāka.

Bīstami publiskot privāto dzīvi

Natālija Tumševica atzīst, ka vairs tik ļoti savas privātās gaitas neatspoguļo sociālajos tīklos, jo kļuvusi piesardzīgāka pēc piedzīvotajiem notikumiem. «Ne jau visiem cilvēkiem ir pozitīvs skatiens. Iespējams, ka viņi pat neko sliktu nav domājuši, bet zemapziņā tur kaut kas ir uzvirmojis un nostrādājis. Es jau ļoti sen esmu aizrāvusies ar ājurvēdu un enerģijām. Beidzamajā laikā sajutu, ka, līdzko atstāju par sevi kādu vēstījumu sociālajos tīklos, tā ar mani kaut kas notiek. Piemēram, braucu ar auto, un kaut kas pēkšņi sadeg. Parunājos ar gudriem cilvēkiem un nolēmu, ka katru dienu nevajag publiskot savas gaitas, jo tas var kļūt bīstami. Tāpēc nav labi atrādīt bērnus un suņus, kā arī to, ko ēd un dzer. Ir jāierobežo savas privātās dzīves publiskošana. Taču cita lieta, ja sociālajos tīklos pavēstu par projektiem, kuros piedalos, kā arī pareklamēju savu profesionālo darbību,» nostāju par atklātību sociālajos tīklos pauž dziedātāja.

Pievēršas džezam un rīkos Rīgas balli

Aptuveni gadu Natālija Tumševica pievērsusies džeza mūzikai. «Varbūt bija jāpaiet laikam, lai varētu sevi atklāt kā džeza dziedātāju un darīt to, kas man sirdij tuvs. Pirms tam dziedāju popmūziku, un pasākumos, kuros uzstājos, pieprasīta bija šāda stila mūzika. Kad uzstājos kā popdziedātāja, es visu pamanīju, kas notika zālē, bet tagad pilnībā saplūstu ar mūziku, neko citu neredzu un nejūtu. Esmu ļoti laimīga, ka varu dziedāt džezu,» lepna ir dziedātāja.

Savukārt šoruden Natālija apņēmusies atjaunot kādu smalku tradīciju. «Plānoju septembrī noorganizēt Rīgas balli ar simfoniskā un džeza orķestra pavadījumu. Ir taču Vīnes balle un Maskavas balle, kāpēc mums Rīgā nevarētu būt sava balle!? Spert šādu soli mani iedvesmoja kādreizējais deju partneris Vjačeslavs Višnjakovs. Rīgā taču 19. gadsimtā bija ļoti populāras balles, tādēļ mēs gribētu šo tradīciju atjaunot. Ir cerība, ka arī Valsts prezidents Raimonds Vējonis varētu mūs pagodināt ar savu klātbūtni, jo, kā zināms, viņš ar savu kundzi arī dejo,» atklāj Natālija Tumševica.

Iesaistās drauga biznesā

Par jaunizveidotajām attiecībām ar mediķu dinastijas pārstāvi Kristapu Ērgli simpātiskā dziedātāja runā izvairīgi: «Mēs esam gan labi draugi, gan strādājam kopā. Esmu iesaistījusies arī Kristapa kompānijā «Purified», kas ražo veselīgo šokolādi - uztura bagātinātāju. Šis produkts kļūst arvien populārāks visā pasaulē. Ir pasūtījumi no ASV un Ķīnas. Un es esmu kļuvusi par šā produkta reklāmas seju. Kopā ar Kristapu pat izveidojām uztura bagātinātāju, kas domāts sievietēm, kurām ir nogurums, stress, galvassāpes un vielmaiņas traucējumi.»

«Pagaidām ar Kristapu esam labi draugi, bet nav izslēgta iespēja, ka mūsu attiecības varētu izveidoties daudz nopietnākas,» lakoniski nosaka Natālija. Vaicājot, vai Natālija jau iepazinusies ar slaveno mediķu Ērgļu dzimtu, viņa atklāj, ka jau vairākus gadus ir pazīstami: «Mans tētis un Kristapa tētis spēlē tenisu, tādēļ arī ģimenes savā starpā ir pazīstamas,» viņa piebilst.