VAKARA ZIŅAS: Finanšu ministres Danas Reiznieces-Ozolas karaliskais iznāciens

© Santa Sergejeva

Ministre Dana Reizniece-Ozola (34) beidzamajā laikā izceļas ar saviem elegantajiem tērpiem un daudzveidīgo garderobi, ar kuru pārsteidz gan savus amata brāļus Ministru kabineta un Saeimas sēdēs, gan jaunāko modes tendenču pētniekus. Arī aizvadītajā sestdienā finanšu ministre nodemonstrēja karalienes cienīgu iznācienu, ierodoties uz Dzintaru koncertzāles 80. jubilejas koncertu greznā kleitā, ar skaistu frizūru, vīram Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras direktoram Andrim Ozolam (48) zem rokas.

Sarunā ar »Vakara Ziņām« Dana Reizniece-Ozola neslēpa sajūsmu par lieliski pavadīto brīvdienas vakaru Dzintaru koncertzālē: «Koncertu izbaudīju. Tur bija gan klasiskās mūzikas elegance, gan dzirkstošie Latvijas Radio bigbenda priekšnesumi. Un Raimonds Pauls, kurš lielisks ar to, ka savā cienījamā vecumā joprojām ne vien spēlē, bet arī rada.»

Kopā ar ministri koncertu vēroja viņas vīrs Andris Ozols. Pēc koncerta pāris neilgu laiku uzkavējās arī svinīgajā banketā, kur nodevās sarunām ar citām prominencēm.

Tovakar finanšu ministre burtiski mirdzēja kā karaliene savā greznajā kleitā, ko darinājusi viņas uzticamā modes māksliniece, kas slavena arī kā Latvijas teātru kostīmu māksliniece, - Liene Rolšteina. Jau iepriekš »Vakara Ziņas« rakstīja par Reiznieces-Ozolas lietišķajiem kostīmiem, kurus arī radījusi Rolšteina. «Šis tērps tik tiešām darināts vasaras pasākumiem, un koncertzāles jubilejas koncerts šķita piemērots brīdis tā uzvilkšanai. Vasarīgam un sievišķīgam noskaņojumam,» lakoniski noteica Dana Reizniece-Ozola.



Izklaide

Enerģiskā pašmāju grupa “Have No Heroes”, kuras pārstāvji sevi pieskaita pankrokam, lai gan drīzāk spēlē postpanka nišā, izdevuši jaunu singlu “Upside-Down World” un tā video. Tā gan ir viņu pieteikto jaunumu mazākā daļa.

Svarīgākais