Ceturtdiena, 9.maijs

redeem Einārs, Ervīns, Klāvs

arrow_right_alt Izklaide

Aicina dalīties ar "Positivus" mīlas stāstiem

© F64

Tiek meklēti paši sirsnīgākie Positivus mīlas stāsti, kas dzimuši festivāla teju desmit gadu pastāvēšanas laikā un, iespējams, pārtapuši pasakā ar laimīgām beigām - "mūžīgi mūžos"!

Katram no mums ir kāds savs Positivus stāsts, taču paši skaistākie un pozitīvākie ir tie, kuros dzimst mīlestība. Par godu festivāla 10. jubilejai, BOBE.ME sadarbībā ar Positivus aicina visus festivālā satikušos pārus dalīties ar savumīlas stāstu jeb LOVE STORY.

Pievienojiet savus stāstus, bildes un/vai video šajā platformā un ļaujiet par tiem uzzināt arī citiem festivāla faniem! Pieci laimīgie pāri, no kuriem trīs tiks noteikti publiskās balsošanas rezultātā, bet divi tiks izvēlēti no BOBE.ME un festivāla organizatoru puses, dāvanā saņems divas trīs dienu biļetes uz Positivus katrs. Festivāla ietvaros šiem pāriem tiks dots īpašs uzdevums - iemūžināt savas gaitas un apkārt notiekošo, lai pēcāk dalītos arī savā jubilejas festivāla stāstā.

Piesaki savu POSITIVUS LOVE STORY no XX. līdz 30.jūnijam un piedzīvo īpašāko no visiem festivāliem!

Positivus festivāls ir Baltijas valstu apslēptais dārgums, kurš noglabāts gleznainā Latvijas piekrastes pilsētā Salacgrīvā. Idilliskā atpūtas vieta jūras krastā, mežu ieskauta, tā piedāvā tūkstošiem apmeklētāju izbaudīt dažādas aktivitātes un festivāla atmosfēru trīs dienu garumā no 15.-17.jūlijam.

Festivāla desmitajā jubilejā uzstāsies tādas pasaules zvaigznes un leģendas kā IGGY POP, ELLIE GOULDING, M83., JOHN NEWMAN, HOT CHIP, YEARS & YEARS, MARK RONSON un daudzi citi. Vairāk par Positivus uzzini www.posituvusfestival.com.