Sestdiena, 18.maijs

redeem Ēriks, Inese, Inesis

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Džilindžers ar sesto sievu medusmēnesi pavada Šveicē

© Facebook

Nesen ar paziņojumu par precībām sociālajā saziņas tīklā «Facebook» klajā nāca Dailes teātra režisora Dž. Dž. Džilindžera (50) nu jau sestā sieva – pārdošanas menedžere Inga Grencberga (34). Pagājušonedēļ jaunais pāris jau ziņoja no Šveices, kur bauda medusmēnesi.

Pēc publiskā paziņojuma sociālajos tīklos jauno pāri - Ingu Grencbergu un Dž. Dž. Džilindžeru - steidz sveikt draugi, paziņas, kā arī režisora kolēģi. Džilindžera piektā sieva Elīna Dzelme jaunajam pārim vēl: «Ilgus gadus! Sirsnīgi sveicu!!!», arī aktrise Dārta Daneviča apsveikusi jaunlaulātos: «LIELISKI!!!!! sveicieni un sirsnīgākie sveicieni jums abiem! priecīga diena! lai laimīga kopābūšana!!!»

Pirmo reizi Dž. Dž. Džilindžers apprecējās 19 gadu vecumā, vēl būdams Politehniskā institūta students, un par viņa sievu kļuva meitene, vārdā Maija, ar kuru viņam ir kopīga meita Laine. Pēc tam sekoja laulības ar tulkotāju Gunitu Mežuli, rakstnieci Daci Rukšāni, uzņēmēju Binniju Ārbergu un Dailes teātra aktrisi Elīnu Dzelmi, kura trīs laulībā nodzīvoto gadu laikā vīram dāvāja meitiņu Hannu. Nu režisors apņēmis sesto sievu - pārdošanas menedžeri Ingu Grencbergu, kas no iepriekšējām attiecībām audzina dēlu Kristeru Ivaru.

Džilindžers atzinies, ka ātri iemīlas un vēlas sievietes padarīt laimīgas, bet, kā zināms, sievietei nav lielākas laimes kā apprecēties, tādēļ režisors tik daudz reižu ir precējies. Faktiski viņš veic sabiedriski ļoti nepieciešamu darbu - vairo sievietēs laimes sajūtu. Un kā nu ne, atbildot savā «Facebook.com» profilā, jaunā sieva neslēpj prieku par priecīgo dzīves notikumu: «Draugi, radi, kolēģi - Paldies par labajiem vārdiem un sveicieniem!».