Sestdiena, 18.maijs

redeem Ēriks, Inese, Inesis

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Pugačova ar ģimeni apmetīsies Bulduru villā "Marta"

© Arhīvs

Krievu estrādes primadonna Alla Pugačova kopā ar ģimeni savu tradicionālo atpūtu Izraēlā un ikdienas dzīvi Piemaskavas pilī ciematā Grjazi šovasar nomainīs pret šikiem Jūrmalas apartamentiem.

Starptautiskais popmūzikas festivāls «Laima Vaikule Jūrmala Rendez-vous» vairs nav aiz kalniem. Turklāt festivālā uzstāsies arī Allas Pugačovas dzīvesbiedrs Maksims Galkins, tādēļ primadonna jau laikus savam komfortam uz mēnesi noīrējusi villu «Marta», kas ir savdabīga arhitektūras pērle - ar logiem tikai uz jumta.

Šī ir viena no prestižākajām villām kūrortpilsētā un atrodas netālu no Laimas Vaikules mājas. Villa «Marta» ar kopējo platību 2500 kvadrātmetri ir slavena ar sešām guļamistabām, baseinu, bibliotēku, pirti, ziemas dārzu, kinozāli un oranžēriju ar bambusiem. Tās tenisa kortus viegli var transformēt par koncertzāli. Stikla griesti ēkā ir vienīgais gaismas avots. Acīmredzot iespēja paslēpties no paparaci zibšņiem uzrunāja primadonnu un viņas ģimeni.

Villa «Marta» jau labu laiku ir izlikta pārdošanai par 15 miljoniem eiro, un tā pieder bijušā «Parex bankas» līdzīpašnieka Viktora Krasovicka ģimenei.