Otrdiena, 16.aprīlis

redeem Alfs, Bernadeta, Mintauts

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Ozols pošas kāzām!

Ozols un viņa pievilcīgā draudzene Eva Poņemecka, rokās sadevušies, ierodas Grīziņkalnā, lai klātienē vērotu «Ghetto Games» jaunās sezonas atkāšanu. Lai gan Ozols ir sportisks vīrs, šoreiz no ielu basketbola spēles viņš atteicās © Santa Sergejeva

Populārais pašmāju reperis Ozols jeb Ģirts Rozentāls ar savu mīļoto meiteni, kādreizējo modeli, tagad «Promoart.lv» mākslinieci Evu Poņemecku aizvadītās nedēļas nogalē Grīziņkalnā vēroja «Ghetto Games» jaunās sezonas atklāšanu. Pāris visu laiku pavadīja kopā un staigāja, rokās sadevušies.

»Vakara Ziņas« novēroja, ka Ozolu un Evu Poņemecku saista īpaši mīļas un tuvas attiecības. Pāris arī nevairās publiski izrādīt viens otram simpātijas. Un kā nu ne, jo abi ir saderinājušies un jau šajā rudenī Ozolam un Evai skanēs kāzu zvani. Sarunā ar »Vakara Ziņām« Ozols teic, ka vasarā ne tikai atpūtīsies atbilstoši mūsu platuma grādiem, bet mēģinās arī gatavoties kāzām, kuras paredzēts svinēt rudenī. «Pagaidām gan vasara vēl īsti nav iestājusies, jo laiks ir pavēss. Ja būs silts, tad baudīsim Latvijas vasaru, bet ja vajadzēs vilkt gumijniekus, tad vilksim gumijniekus (gardi smejas). Vasaras parasti pavadu Latvijā, jo mums tepat ir labs laiks un viss ir forši, tādēļ nav vajadzības kaut kur braukt prom, to var darīt ziemā,» nosaka Ozols.