Sestdiena, 18.maijs

redeem Ēriks, Inese, Inesis

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Zeltiņas un Dubasa dēls Robijs filmējas Ņujorkā

Alekss Dubass, Darja Jekamasova un Robijs Dubass Ņujorkā © Facebook

Eksrīdzinieks Alekss Dubass, kas tagad strādā vairākos Krievijas TV kanālos, raksta grāmatas un ir kaislīgs ceļotājs. Viesojoties Ņujorkā, filmējies kopā ar dēlu Robiju leģendārajā restorānā «Russian Samovar», kuru 1986. gadā atvēra Nobela prēmijas laureāts, izcils ebreju izcelsmes krievu dzejnieks un esejists Josifs Brodskis kopā ar pasaulslaveno rīdzinieku dejotāju Mihailu Barišņikovu. Iepriekš šīs vietas īpašnieks bija amerikāņu dziedātājs un aktieris Frenks Sinatra.

Alekss Dubass sociālajos tīklos neslēpj sajūsmu par iespēju filmēties kopā ar mīļoto dēlu Robiju un krievu filmu izcilo raksturlomu atveidotāju aktrisi Darju Jekamasovu.

Savukārt kaislīgā ceļotāja Aleksa nepilngadīgais dēls Robijs, kas dzimis Aleksa 2001. gadā noslēgtajā laulībā ar aktrisi Agnesi Zeltiņu, izaudzis par īstu siržu lauzēju. Staltais jauneklis pozē, tērpies populārā krievu dizainera Gošas Rubčinska kreklā par 60 eiro ar Krievijas un Ķīnas karogu kolāžu. Zināms, ka Robijs dzīvo Rīgā un viņu audzina Aleksa mamma.