Aktieris Čārlijs Šīns devies rehabilitēties

Amerikāņu aktieris Čārlijs Šīns, kas pagājušā gada nogalē tika aizturēts par uzbrukumu sievai Brūkai Mellerei, uzsācis rehabilitācijas un ārstēšanās kursu kādā klīnikā, kurā pirms kāda laika vērsusies arī viņa sieva.

Tas nozīmē, ka aktieris uz laiku pametis novārtā filmēšanos komēdijseriālā Two And A Half Men. Reuters, atsaucoties uz 44 gadus vecā Č. Šīna aģentu, vēsta, ka rehabilitācijas kursam ir profilaktisks raksturs, tomēr atgādina, ka pēdējā laikā Č. Šīna uzvedība ir kļuvusi diezgan neprognozējama. Pagājušā gada 25. decembrī policija saņēma izsaukumu uz Č. Šīna māju Aspenā, Kolorādo štatā. 32 gadus vecā B. Mellere, kas bija zvanījusi palīdzības dienestam, stāstījusi, ka vīrs viņai uzbrucis ar nazi un draudējis nogalināt, ja viņa vēl reizi ierunāsies par iespējamu šķiršanos. Saistībā ar šo incidentu gada sākumā Č. Šīnam izvirzītas apsūdzības, un, kā vēsta AP, aktierim draudot līdz trīs gadus ilgs cietumsods. Turklāt iespēja, ka tiesa neaprobežosies ar nosacītu sodu, ir samērā liela, jo Č. Šīns iepriekš jau vairākkārt apsūdzēts vardarbībā – 1997. gadā viņš fiziski ietekmējis kādu draudzeni, bet 2006. gadā uzbrucis savai otrajai sievai Denīzei Ričardsai. Interneta portāls TMZ.com vēsta, ka gan Č. Šīns, gan B. Mellere pēdējā laikā aizrāvušies ar pārmērīgu alkohola lietošanu, un domājams, ka ārstniecības kursa mērķis ir tikt vaļā no šī kaitīgā ieraduma. Jāpiebilst, ka 15. martā Č. Šīnam būtu jāstājas tiesas priekšā par uzbrukumu sievai, taču B. Melleres advokāti pēc viņas lūguma dara visu, lai apsūdzību atsauktu, jo pāris jau faktiski esot salabis. AP atgādina, ka Č. Šīns un B. Mellera apprecējās 2008. gadā un ģimenē aug mazliet vairāk nekā gadu veci dvīņu puikas – nav īsti skaidrs, kurš par viņiem rūpējas laikā, kad abiem vecākiem ir rehabilitācijas kurss. Interesanti, ka svētdien ģimeni apciemojuši bērnu aprūpes dienesta pārstāvji, taču, kā vēsta Č. Šīna aģents Stens Rozenfelds, viņi nekādus pārkāpumus neesot konstatējuši. Televīzijas kompānija CBS tikmēr paziņojusi, ka uz laiku pārtrauks seriāla uzņemšanu, un paudusi pilnīgu atbalstu Č. Šīnam viņa centienos tikt galā ar privātās dzīves nebūšanām.

Izklaide

Kādu laiciņu nekas nebija dzirdēts no abām konkurējošajām mūzikas gada balvu rīkotājnometnēm – Elitas Mīlgrāves “Zelta mikrofona” un revolucionārās “Gammas”, taču izskatās, ka šajās nedēļās šī klusuma pauze tiks aizpildīta ar uzviju. Ņemiet popkorna tūtes un glāzes ar dzērieniem, iesēdieties ērtāk krēslos un šūpuļtīklos, izklaižu organizētāji gādās par izklaidēm!  

Svarīgākais