Pirmdiena, 6.maijs

redeem Didzis, Gaidis

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Lolas meita vēlas iet mātes pēdās

© F64

Pēc ilgāka laika kādā pasākumā atkal bija kopā redzamas Lolita un Rebeka Novikovas, māte un meita, kuru balss tembrs ir tik līdzīgs, ka nevilšus uzprasās jautājums, vai meita sekos leģendārās mātes pēdās.

Izrādās, ka Rebeka Novikova nudien ir apņēmusies sevi pierādīt vai vismaz parādīt uz lielās skatuves. «Esam kaut ko kopā ar mammu studijā mēģinājušas – tiesa, ne pārāk nopietnā līmenī,» »Vakara Ziņām« stāstīja Rebeka. Pirms gadiem trim studijā jau esot kaut ko iedziedājusi, taču tad interese par muzikālām lietām pazudusi, bet tagad tā atkal atjaunojusies. Savulaik Rebeka palīdzējusi arī tētim Igoram sacerēt angliskās kompozīcijas. «Vajadzētu pamēģināt iedziedāt, kaut vai vienu dziesmu,» prāto Rebeka, kuras balss tembrs ir līdzīgs mammai. «Jā, mūs vecmāmiņa pa telefonu jauc, esot vienādas balsis!» smejas jauniete.

Rebekas mamma Lola pagaidām piesardzīgi skatās uz atvases centieniem sevi pierādīt mūzikā: «Mums ar Rebeku ir ierakstīti divi dueti – angliski un latviski. Gan mūsu «Deep Inside», gan «Christmas Song». Redzēsim, kas būs tālāk: uzspiest es neko negrasos, bet, ja viņai būs tāda vēlme dziedāt, tad, protams, es to atbalstīšu,» apstiprina Lola. Dziedātājai pašai šobrīd klājas diezgan interesanti: «Es biju Krievijā – vērtēju skaistumkonkursu Magņitogorskā. Jā, zinu, zinu, tur tagad notiek KHL finālspēles – bija jāapmeklē arī hokeja spēle, jāpaviesojas pie pilsētas mēra, bijām arī fabrikā un vēl viskautkur. Man pagājušais gads vispār bija tāds interesants – gan dziedāju, gan dejoju, gan uzvarēju skaistumkonkursā Bulgārijā. Šī panākuma dēļ mani uzaicināja vērtēt konkursu «Mis Ural». Konkurss ļoti augstā līmenī, labi sponsori, skaistas meitenes. Kad braucu, nedaudz šaubījos, kas tur būs, bet viss bija augstākajā līmenī. Mani arī uzaicināja padziedāt, un kā veltījumu visām sievietēm izpildīju «Simply The Best».»

Šobrīd Lolas meita strādā lidostā «Rīga», «tax-free» veikalos, bet Rebekas puisis ir stjuarts, tāpēc izvēlējusies tādu darba vietu, lai būtu savai otrajai pusītei iespējami tuvāk. Cik nopietns puisis? «Seši gadi kopā! Jāprecas? Laikam gan!» smejas Rebeka.