VAKARA ZIŅAS: Legante vīru atved uz pikantu modes skati

Dagmāra Legante ar vīru Normundu Celmiņu atnākuši uz modes skati. Dzeltenās tulpes tika pasniegtas modes māksliniecei Inesei Ozolai © Santa Sergejeva

TV raidījumu vadītāja Dagmāra Legante ar vīru uzņēmēju Normundu Celmiņu jau sen kā atgriezušies no Spānijas un dzīvo Latvijā. Nesen »Vakara Ziņas« saskanīgo pāri sastapa Rīgas Modes nedēļā, apmeklējot modes zīmola «Amoralle» modes skati, kurā tika izrādīta pikanta apakšveļa un naktstērpi.

Dagmāra Legante uz modes skati ieradās ar pavasarīgi dzeltenu tulpju pušķi. Sarunā ar »Vakara Ziņām« TV raidījumu vadītāja pastāstīja, ka ciena latviešu modes mākslinieku veikumu, tādēļ šoreiz ar ziediem atnākusi pie «Amoralle» radītājas Ineses Ozolas. «Apskatīju arī modes mākslinieces Natālijas Jansones jaunāko veikumu, vajadzēja atnākt arī uz «Narciss» skati, bet nepaspēju, būs jāskatās internetā vai jāiet uz veikalu. Manā garderobē ir vairāki apģērbi gan no «Amoralle», gan arī drēbes no senākām Natālijas Jansones kolekcijām . Es vispār ļoti priecājos par Rīgas Modes nedēļas pasākumiem. Šķiet, ka šie pasākumi ir ļoti nepieciešami latviešu modes dizaineriem. Ir jābūt enerģijai, laikam un līdzekļiem, lai to visu paveiktu. Ir apsveicami, un es priecājos redzēt, ka mums ir tik daudz modes dizaineru, kas veido kolekcijas un darbojas, un var pastāvēt, un viņiem ir ko teikt un rādīt. Tādēļ mums, modes mīļotājiem, ir par ko papriecāties. Vienīgi ļoti žēl noskatīties, ka modes skatēs ir cilvēki, kas sēž pirmajās rindās un visu laiku lūr telefonos – sūta vēstījumus, taisa selfiju bildes. Es atvainojos, bet modes skate ir tikai piecas minūtes. Modes mākslinieki pie šīm piecām minūtēm ir strādājuši gadu, radot jaunu kolekciju. Ļoti nepatīkami redzēt, ka daudzi ir atnākuši uz skati sevi parādīt, nevis lai apskatītu jaunāko dizaineru veikumu.».



Svarīgākais