Futbola skola apgalvo, ka Rīgā ieradies pasaulslavenais futbolists Ronaldo

© FS LEEVON/EKRĀNŠĀVIŅŠ/FACEBOOK

Latvijas Futbola skola LEEVON publicējusi visai apšaubāma rakstura informāciju savā sociālā tīkla facebook profilā.

“Šodien nejauši Rīgas lidostā satikām Cristiano Ronaldo un, ar lieliem pūliņiem, pierunājām rītdien uz interviju un viņa dēlu uz sadraudzības treniņu ar FS LEEVON audzēkņiem,” vēstīts FS LEEVON facebook kontā, kā arī ieraksts papildināts ar attēlu, kurā redzams pasaulslavenais futbolists ar dēlu blakus Rīgas lidostai.

Jāpiezīmē, ka šis attēls pilnīgi noteikti ir viltots, jo interneta vietnē atrodama bilde, kurā Kristiano Ronaldo tieši šajā pašā tērpā un pozīcijā ar dēlu atrodas pilnīgi citā vietā. Arī sociālo tīklu sekotāji norāda uz to, ka šī bilde un informācija ir viltota un uzsver – pirmais aprīlis ir tikai rīt un futbola skola ar savu joku ir pasteigusies.

 

Šodien nejauši Rīgas lidostā satikām Cristiano Ronaldo un, ar lieliem pūliņiem, pierunājām rītdien uz interviju un viņa dēlu uz sadraudzības treniņu ar FS LEEVON audzēkņiem.

Posted by Futbola skola LEEVON on ceturtdiena, 2016. gada 31. marts

Izklaide

Pirmā jaunās popmūzikas balvas "Gamma" jeb "Gada augstākā mūsdienu mūzikas apbalvojuma" ceremonija notiks 2025.gada 5.martā "Arēnā Rīga", balvas pasniedzot vairākos desmitos nomināciju, trešdien preses konferencē informēja pasākuma rīkotāji.