Rakovskis nepadodas, turpina Amerikas iekarošanu

© Publicitātes foto

Latvju smagās mūzikas komanda Relicseed publicējusi pirmās divas no kopumā plānotajām sešām koncertturnejas Serial Surgery Tour daļām, kas notiks ASV un Eiropā.

Šie koncerti plānoti kā grupas Relicseed albuma Slaughterhouse atbalsta turneja un šobrīd izskatās patiešām iespaidīgi. Pirmajā sadaļā ierakstīti 13 koncerti, tostarp arī tādās pilsētās kā Ņujorka, Filadelfija, Hjūstona, Sentluisa un citas. Šī tūre sāksies 20. aprīlī, līdzās mūsējiem tajā piedalīsies arī amerikāņu grupas Losing September un Blaming Hollywood. Savukārt Eiropas tūres sadaļa sāksies jūnija sākumā, sarakstā ir deviņi koncerti Serbijā, Horvātijā, Bulgārijā, Ungārijā un Rumānijā – šeit plānota arī Austrālijas grupas Darker Half piedalīšanās. Albums Slaughterhouse tika izdots jau 2014. gada otrajā pusē, un tā reklāmai jau tika izspēlēti vairāki desmiti koncertu ASV, tāpēc Relicseed vokālista un ģitārista Edgara Rakovska caursišanas spējas var tikai apbrīnot. Turklāt – lai arī Edgars joprojām klusē kā partizāns, nav noslēpums, ka pārējie grupas dalībnieki šo slodzi nav spējuši izturēt un jau kādu gadu grupā vairs nespēlē. Kas tajā spēlē – nav ne jausmas, jo gan grupas mājaslapā, gan arī pašu sūtītajā PR ziņojumā pieminēts tikai tas, ka «Edgars Rakovskis ir pamatīgi atjaunojis grupas sastāvu, kurā šobrīd muzicē arī bundzinieks Nātans Mersado (Nathan J.C. Mercado)». Edgars: «Mēs esam neizmērojami laimīgi, ka atkal varēsim darīt to, ko visvairāk mīlam, un darīsim to kopīgi ar līdzīgi domājošiem muzikantiem. Esmu patīkami satraukts, gaidot turnejas sākumu!» Jāpiebilst, ka pagājušajā gadā albums Slaughterhouse ieguva ikgadējo The Independent Music Awards (IMA) balvu kategorijā labākais metal/hardcore disks.



Izklaide

2024. gada vai vismaz tā otrās puses (vai vismaz oktobra) gaidītākais albums latvju mūzikā – Chris Noah jeb Krista Indrišonoka jaunais lieldarbs. Šo gaidību pieteikumu viņš stiprināja ar Dona koncerta iesildīšanu stadionā “Daugava”, bet tie, kas uzstājušies pirms Dona, jau automātiski nokļūst intereses epicentrā.

Svarīgākais