VAKARA ZIŅAS: Godmaņa sieva ievieš skaidrību par vīra diētu

Eksministra Ivara Godmaņa sieva Ilze Pētersone-Godmane atspēko runas, ka liek vīram ieturēt diētu. © F64

Lai arī, no malas veroties, varētu šķist, ka ekspremjera Ivara Godmaņa sieva, Iekšlietu ministrijas valsts sekretāre Ilze Pētersone-Godmane joprojām tur vīru uz diētas, jo viņš ir krietni novājējis, tā vis nav. «Beidziet izgudrot, es vīru neturu uz diētas,» sašutusi ir Godmaņa sieva.

Latvijas mūzikas ierakstu gada balvā «Zelta mikrofons» eksministrs Ivars Godmanis nodemonstrēja, ka joprojām ir labā formā un nevar sūdzēties par liekajiem kilogramiem. Taču viņa slaiduma noslēpums nav diētu ieturēšana. Godmanis uz ceremoniju bija ieradies ne tikai kā skatītājs, bet arī tās noslēgumā kāpa uz skatuves, lai pasniegtu balvu par mūža ieguldījumu Latvijas rokenrola karalim Pitam Andersonam, kas šā gada sākumā aizgāja mūžībā, tādējādi «Zelta mikrofonu» saņēma Pita dzīvesbiedre Anna Andersone. Pēc balvas pasniegšanas Ivars Godmanis sēdās pie bungām un pievienojās Pita Andersona izveidotajai grupai «The Swamp Shakers». Ceremonija noslēdzās ar rokenrola ritmiem.

Sarunā ar »Vakara Ziņām« pēc svinīgās ceremonijas eksministra Ivara Godmaņa sieva priecājās par vīra bungu spēli, pastāstot, ka vīrs mājās brīvajos brīžos regulāri tās spēlē: «Kā viņš sit bungas, to jau nevar nedzirdēt. Tā kā vīrs bungas spēlē jau daudzus desmitus gadu, tas ir absolūts viņa hobijs.»

Runājot par vīra slaido augumu, Ilze Pētersone-Godmane ievieš skaidrību: «Olu diēta, par kuru joprojām vēsta kāds preses izdevums, vīram bija pirms gada un tikai uz četrām nedēļām pēc tam, kad viņš bija Austrijas kalnos nokritis no slēpēm un salauzis roku, tādējādi nevarēja kādu laiku sportot. Pēc četru nedēļu diētas ievērošanas pie tā arī apstājāmies. Un vairāk nevienu dienu vīrs nav ievērojis diētu.



Izklaide

Enerģiskā pašmāju grupa “Have No Heroes”, kuras pārstāvji sevi pieskaita pankrokam, lai gan drīzāk spēlē postpanka nišā, izdevuši jaunu singlu “Upside-Down World” un tā video. Tā gan ir viņu pieteikto jaunumu mazākā daļa.

Svarīgākais