VAKARA ZIŅAS: Uzzini, kuri ir nedēļas aktuālākie mīlnieki

© F64

Latvijas Nacionālajā operā uz Latvijas mūzikas ierakstu gada balvas «Zelta mikrofons» ceremoniju kuplā pulkā ieradās šovbiznesa zieds, starp kuriem bija gan precēti pāri, gan tie, kuri tikko kā iemīlējušies.

Ozols izved sabiedrībā mīļoto, kuru šoruden precēs

Pirmo reizi reperis un «Zelta mikrofona» laureāts Ozols jeb Ģirts Rozentāls plašākā sabiedrībā izveda savu izredzēto, kādreizējo modeli, tagad «Promoart.lv» mākslinieci Evu Poņemecku, ar kuru kopā ir aptuveni četrus gadus. Ozols sola šoruden precēt savu mīļoto.

Pērnā gada nogalē sarunā ar »Vakara Ziņām« Ozols, runājot par savu izredzēto, teica: «Manai draudzenei arī patīk urbānais virziens, un šajā ziņā mums lieliski saskan, līdz ar to man nevienam nav jāskaidro, kāpēc man ir tāds «dreskods», kāpēc man ir tāds viedoklis, kāpēc man patīk tādas filmas, – ar to viss ir kārtībā. Viņa arī nejautā, kāpēc manā veikalā ir tik daudz «boombox» – neesi gadījumā debils, Ģirt?!»

Šis gads Ozolam aizsācies veiksmīgi. Nupat viņš saņēma «Zelta mikrofonu» nominācijā «Hiphop mūzikas albums» par albumu «Atpakaļ nākotnē». Ozols pērn atgriezās uz skatuves pēc ilgākas klusēšanas.

Sarunā ar »Vakara Ziņām« viņš atzīst, ka jūtas bezgala priecīgs par to, ka cilvēki ir novērtējuši viņa paveikto. Ozols turpinās darboties hiphop lauciņā. Turklāt svarīgi notikumi gaidāmi arī privātajā dzīvē. Šoruden mūziķis vēlas apprecēties ar savu mīļoto sievieti Evu Poņemecku. «Sapratu, ka nav ko vilkt gumiju un beidzot tas ir jāizdara. Nākotnē esam domājuši arī par kopīgiem bērniem. Pagaidām vēl audzinām katrs savējo, Evai ir savs mazais, bet man no iepriekšējām attiecībām ir meita Naomi, kas mācās 6. klasē,» nosaka mūziķis.

Renārs Zeltiņš: «Esmu laimīgi iemīlējies!»

Populārais šovmenis Renārs Zeltiņš vairs nebauda no attiecībām brīva vīrieša statusu. Beidzamajā laikā aizvien biežāk sabiedrībā Zeltiņš iziet kopā ar savu jauno sirdsdāmu pasākumu rīkotāju Ievu Kohu.

Sarunā ar »Vakara Ziņām« Renārs Zeltiņš neslēpa sajūsmu par jaunizveidotajām attiecībām: «Patiešām esmu laimīgs, un, ja jūs to pamanījāt, arī no malas skatoties, tas ir skaidri redzams.» Runājot par jaunā pāra attiecību turpmāko gaitu, Renārs nosaka: «Tad jau redzēs!»

Dvarionas šķīries no skaistās draudzenes

Taču ne jau visiem iet tik gludi mīlas frontē. Piemēram, «Radio SWH» dīdžejs Artis Dvarionas šķīries no savas skaistās draudzenes Zanes Bratuškinas.

Sarunā ar »Vakara Ziņām« Artis Dvarionas koķeti atklāj, ka ir gatavs randiņiem. Taču jau vēlāk neslēpj, ka ar Zani Bratuškinu vairs nav kopā kā pāris. Saglabājot intrigu, viņš nosaka, ka, iespējams, tuvākajā nākotnē izvedīs sabiedrībā savu jauno draudzeni.

Smukulītis Justs apčubina blondīni

Jaunais talantīgais dziedātājs Justs Sirmais kļuva populārs, pateicoties dalībai «Supernovas» dziesmu konkursā, kurā viņš pārliecinoši uzvarēja. Lai arī jaunais puisis ir bezgala atklāts, par attiecībām ar daiļo dzimumu uzcītīgi klusē.

Justs šajā pavasarī dosies uz Stokholmu, kur starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā pārstāvēs Latviju ar dziesmu «Heartbeat».

«Zelta mikrofona» ceremonijas otro daļu Justs Sirmais un viņa skaistā pavadone vēroja kopā. Ik pa brīdim Justs aplika meitenei roku un mīļi viņu apčubināja. Abi ieradās arī uz mūziķu ballīti, taču, sapratis, ka tiek fotografēts kopā ar daiļo pavadoni, Justs sāka izvairīties no fotogrāfu zibšņiem.

Paukštello pārim romantisks randiņš

Dailes teātra aktieris Jānis Paukštello ar sievu Elīnu divatā uz saviesīgiem pasākumiem iziet ļoti reti, jo aktieris ir vai nu savos darbos, vai arī pavada laiku ar dēliem Jāni un Raimondu. Šoreiz abi baudīja divvientulību, gluži kā romantiskā randiņā.

Aktiera sieva Elīna pastāstīja, ka abi ar vīru jauki pavadījuši vakaru un klātienē noskatījušies ceremoniju, kurā valdīja pacilāta gaisotne. «Bērni mums jau ir pietiekami lieli un vairs nav jāpieskata, tādēļ mēs mierīgu sirdi varam iziet no mājas. Viņi mums ir ļoti prātīgi dēli, un mēs viņiem pilnībā uzticamies. Kad paliek mājās divatā, dēli savā starpā ļoti labi satiek,» par pieaugušajiem bērniem priecājas Elīna.

Pēc visām pārdzīvotajām veselības likstām tautā mīlētais aktieris Jānis Paukštello atgriezies arī uz Dailes teātra skatuves, kā arī koncertē pa Latviju. Savukārt aktieris priecājas, ka sieviņa vienmēr atbalsta vīru un ir kļuvusi par privāto auto vadītāju un sekretāri.



Izklaide

Enerģiskā pašmāju grupa “Have No Heroes”, kuras pārstāvji sevi pieskaita pankrokam, lai gan drīzāk spēlē postpanka nišā, izdevuši jaunu singlu “Upside-Down World” un tā video. Tā gan ir viņu pieteikto jaunumu mazākā daļa.

Svarīgākais