IESKATIES: Vai veikalos ir vērts pirkt dārgas olas?

© Vija Kilbloka/ Facebook

Izdevniecības "Zvaigzne ABC" vadītāja Vija Kilbloka sociālajā tīklā facebook dalījusies ar kāda eksperimenta rezultātiem, cepot kūku ar veikalā nopērkamajām dārgajām olām, un gatavojot ar mājas vistu olām.

"Varbūt kāds pie lauksaimniecības tuvāk stāvošs FB draugs varētu pastāstīt, kā top tās "mājas vistu" olas, ko par augstu cenu - 4.10 eiro var nopirkt RIMI Klēts nodaļā, kur viss skaitās tāds kā kvalitatīvāks!

Pirmajā bildē saliku līdzās mironīgi bālo kūku, kas man sanāca no šīm Klēts olām, un parasto - no īsto mājas vistu olām cepto, brīnišķi zeltaino cepumu! Lieki piebilst, ka dzeltenā kūka arī citādi garšo! Mans secinājums ir tāds, ka ja es neesmu sadabūjusi patiešām īstas mājas vistu olas, jāpērk visparastākās Balticovo vai citu lielražotāju olas par ierasto cenu!

Turklāt, ne SIA Lepšas, ne arī ZS Ciemkalēji pircējam jau nav neko apsolījuši! Uz olu kastītēm jau nav pat minimālākās informācijas, ar ko šīs, it kā māju vistas, ir barotas vai kādos apstākļos turētas! Paši mēs sev vēlamo piefantazējam klāt pie jauka nosaukuma un augstas cenas," raksta Kilboka.

Izklaide

Daudzsološā latvju jaunā rokgrupa “Everet” klausītāju vērtējumam nodevusi savu jaunāko singlu “Kāpēc” un tam veltīto videoklipu, kas tapis sadarbībā ar kultūras namu “Atmoda”.

Svarīgākais