Multfilmu seriālā "Simpsoni" debitē Latvijas olimpiskā komanda

© The Simpsons

Populārā animācijas seriāla “Simpsoni” (The Simpsons) 21. sezonas jaunākajā sērijā, kuras darbība norisinās Ziemas olimpiskajās spēlēs Vankūverā, uz brīdi tiek rādīta arī Latvijas olimpiskā komanda.

Seriāla jaunākajā sērijā, kas pirmizrādi piedzīvojosi 14. februārī, Homērs un Mārdža piedalās Vankūveras olimpiskajās spēlēs ASV kērlinga izlases sastāvā, un, rādot spēļu atklāšanas ceremoniju, starp vairāku valstu komandām redzami arī Latvijas sportisti.

"Simpsoni" ir garākais multiplikācijas seriāls ASV televīzijas vēsturē — kopumā radītas 426 sērija 20 sezonās. Pirmizrādi tas piedzīvoja 1989.gada 17.septembrī televīzijas kanālā "FOX". Žurnāls "Times" 1998.gadā "Simpsonus" nosauca par 'labāko 20.gadsimta televīzijas multiplikācijas seriālu. 2007.gada 27.jūlijā kinoteātros demonstrēta pilnmetrāžas multiplikācijas filma. "Simpsoni" saņēmuši neskaitāmas balvas - 26 "Emmy Awards", 22 "Annie Awards","Peabody" un daudzas citas. 2004. gada 14.februārī tika atklāta Simpsonu Zvaigzne slavas alejā Holivudā. Par godu 20 gadu jubilejai, dīvainā ģimenīte tiks iemūžināta ASV pastmarkās. Mārdža Simpsone ir pirmā multiplikācijas varone, kas iemūžināta uz žurnāla "Playboy" vāka.

Noskaties "Simpsonu" sēriju ar Latvijas sportistiem!

Izklaide

Līdz ar rudens sākumu mūziķis Ralfs Eilands, kā arī radio, TV šovu vadītājs un improvizators Kaspars Breidaks, kuri kopā pazīstami kā komiķu apvienība “Mēs Jūs Mīlam”, aicina uz savu jaunāko izrādi “Mēs Jūs Mīlam: Beigas”.