VAKARA ZIŅAS: Jurkāne no Kubas atgriežas ar zeltaini brūnu iedegumu

Ilze Jurkāne var lepoties ar zeltaini brūnu iedegumu, ko ieguvusi Kubā. Viņa pati neslēpj izbrīnu, jo sevi tik brūnu vēl nekad nebija redzējusi. Pavasarīgo noskaņojumu vēl vairāk pastiprina jaunais kostīms, kas iegādāts zīmola «Ivo Nikkolo» veikalā © F64

Finansiste Ilze Jurkāne nupat kā atgriezusies no siltās un saulainās Kubas, kur draudzeņu kompānijā baudījusi saules peldes un atpūtu. Mājās atgriezusies laimīgi starojoša un īpaši labā omā.

«Kubas galvaspilsētā Havanā baudīju mākslu. Biju atjaunotajā Kubas operā, kur noskatījos spāņu baletu flamenko un apskatīju rakstnieka Ernesta Hemingveja māju. Katru dienu ēdu lobsterus. Ar draudzenēm bijām apmetušās mājā pie vietējiem iedzīvotājiem, kas izīrē dažas istabas. Visiem to iesaku pamēģināt. Kubieši mums gatavoja ēst, un mēs iepazinām gan viņu kultūru, gan izbaudījām virtuvi. Mums ļoti laimējās, jo mēs dzīvojām pie profesora un kuratora, kas strādā mākslas muzejā,» ar ceļojuma iespaidiem dalās Jurkāne.

Ja pa dienu dāmas baudīja mākslu un kultūru, tad nakts stundās devās uz naktsklubiem izklaidēties: «No visas sirds izdejojāmies!»

Izklaide

Enerģiskā pašmāju grupa “Have No Heroes”, kuras pārstāvji sevi pieskaita pankrokam, lai gan drīzāk spēlē postpanka nišā, izdevuši jaunu singlu “Upside-Down World” un tā video. Tā gan ir viņu pieteikto jaunumu mazākā daļa.

Svarīgākais