Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Evija Skulte vēl nav sastapusi savu lielisko vīrieti

«Mēs katrs atsevišķi bijām ieradušies noskatīties izrādi un nejauši satikāmies teātrī. Tāpēc arī parunājāmies un pavadījām kopā vakaru. Tas ir man vecs draugs, par kuru jau simtiem reižu ir rakstīts. Ar viņu arī savulaik apmeklēju vasaras mūzikas festivālu «Positivus»,» tā šo tikšanās mirkli skaidroja Evija Skulte © Santa Sergejeva

Nacionālā teātra aktrise un skatītāju iemīļotā seriāla «Viņas melo labāk» zvaigzne Evija Skulte (41) joprojām bauda no attiecībām brīvas sievietes statusu. Taču tajā pašā laikā aktrise neizslēdz iespēju sastapt savu liktenīgo vīrieti.

Beidzamajā laikā sabiedrība seko līdzi Evijas Skultes privātajai dzīvei, jo presē parādās fotogrāfijas, kurās aktrise smaida un flirtē ar pretējā dzimuma pārstāvjiem. Tādējādi izplatās runas, ka aktrisei jau nu gan ir daudz un dažādu mīlas dēku. Lai kliedētu izskanējušās runas, Evija Skulte sarunā ar »Vakara Ziņām« atklāj, ka ar visiem vīriešiem, ar kuriem mēdz apmeklēt saviesīgus pasākumus, viņai nav romantiskas vai tuvas attiecības, bet visparastākā draudzība. Šobrīd Evijas Skultes sirds ir brīva un viņa nav noslēgusi savu sirdi, bet ir gatava jaunām attiecībām: «Nevar jau neko tādu paredzēt.»

Vaicājot, vai Evijai jau nav apnicis visiem taisnoties, ar kādu vīrieti viņa katru reizi iziet sabiedrībā, aktrise smejot teic, ka tad jau viņai visur jāiet pilnīgi vienai, lai nerastos nekādas aizdomas: «Ja arī no kāda pasākuma dodos prom ar vīrieti, tas nenozīmē, ka mums ir romāns. Pilnīgas muļķības! Ir taču cilvēki, ar kuriem var tāpat vien satikties, pasmieties un parunāties, kaut vai reizi gadā,» viņa nosaka.

Visu savu enerģiju aktrise velta darbam teātrī. Ar nepacietību Evija Skulte gaida, vai turpināsies darbs pie seriāla «Viņas melo labāk» piektās sezonas. Šopavasar vēl redzēsim seriāla ceturto sezonu, kas nofilmēta pērnā gada pavasarī un vasarā, vairāk nekā 70 sēriju. Par seriāla turpmāko likteni pagaidām skaidrības nav. Aktrise ir pārliecināta, ka «Viņas melo labāk» filmēšanu nevajadzētu apturēt, jo vēl ir tik daudz ko rādīt: «Man nav apnicis šis »