Eirovīzijas atskaņas: Izsmej Samantu Tīnu un Markusu Rivu

© F64

Vakar, 21. februārī norisinājās dziesmu autoru un izpildītāju konkursa “Supernova 2016” otrais pusfināls, kurā tika noskaidroti otri četri finālisti, kuri 28. februārī, sacentīsies par iespēju pārstāvēt Latviju Eirovīzijas dziesmu konkursā.

Tomēr arī aizvadītais pusfināls bija piedzīvojumiem un interesantiem pavērsieniem bagāts un tas nav paslīdējis garām arī vērīgajiem twitter lietotājiem, kuri šo to teikuši gan par Samantas Tīnas “pieticību” un pēkšņo lēmumu atteikties no piedalīšanās finālā, gan par žūrijas agresīvo attieksmi pret mūziķi Markusu Rivu.

Samatai ļaudis pārmetuši “Lētu PR gājienu” savukārt par Markusu Rivu gan draudzīgi pasmējušies, gan izteikuši līdzjūtību un ziņojuši – mūziķa dziesma nemaz neesot bijusi tik slikta.

Jau ziņots, ka finālā piedalīsies:

MyRadiantU- "We Will Be Stars"

Marta Ritova- "Not From This World"

Catalepsia- "Damnation"

Justs- "Heartbeat"

Izklaide

Kādu laiciņu nekas nebija dzirdēts no abām konkurējošajām mūzikas gada balvu rīkotājnometnēm – Elitas Mīlgrāves “Zelta mikrofona” un revolucionārās “Gammas”, taču izskatās, ka šajās nedēļās šī klusuma pauze tiks aizpildīta ar uzviju. Ņemiet popkorna tūtes un glāzes ar dzērieniem, iesēdieties ērtāk krēslos un šūpuļtīklos, izklaižu organizētāji gādās par izklaidēm!  

Svarīgākais