Latvijas mīlniekiem vairāk sekusuālo partneru nekā citu valstu iedzīvotājiem

© Scanpix

Latvijas iedzīvotāju seksuālā aktivitāte ir augstāka nekā vidēji citās pasaules valstīs, liecina reklāmas aģentūras "Euro RSCG Riga" veikto pētījumu rezultāti.

Tā pētījumā secināts, ka 13,7% latviešu ir bijis vairāk nekā 21 seksa partneris, bet 14,9% - 11 līdz 20 seksa partneru. Tikai 15,2% respondentu atzinuši, ka viņiem ir bijis viens seksa partneris. Salīdzinoši pasaulē veikto pētījumu dati liecina, ka kopumā 28% respondentu ir bijis viens seksa partneris, 16% - vairāk kā desmit partneriem.

Latvijas iedzīvotāji itin bieži ielaižas vienas nakts sakaros - tos izmēģinājis 61% respondentu. Runājot par vēlmēm, atklājies, ka 40% cilvēku gribētu nodarboties ar seksu birojā, 49% vilcienā vai lidmašīnā, savukārt 40% Latvijas iedzīvotāju fantazē par mīlēšanos ar vairākiem partneriem vienlaicīgi un tāds pats skaits - ar citas rases pārstāvi.

Latvijas iedzīvotāji nekautrējas dažādot savu seksuālo dzīvi un izmēģināt visu ko jaunu - 43% atklāj, ka nodarbojušies ar seksu publiskā vietā.

Pētījuma laikā tika aptaujāti 1000 respondentu. Aptauja notika 2009. gada rudenī.

Izklaide

Kādu laiciņu nekas nebija dzirdēts no abām konkurējošajām mūzikas gada balvu rīkotājnometnēm – Elitas Mīlgrāves “Zelta mikrofona” un revolucionārās “Gammas”, taču izskatās, ka šajās nedēļās šī klusuma pauze tiks aizpildīta ar uzviju. Ņemiet popkorna tūtes un glāzes ar dzērieniem, iesēdieties ērtāk krēslos un šūpuļtīklos, izklaižu organizētāji gādās par izklaidēm!