Vatikāns sastādījis labās popmūzikas sarakstu

Nedēļas laikraksts L'Osservatore Romano, oficiāls Vatikāna izdevums, ir publicējis pusnopietnu sarakstu ar mūzikas albumiem, kas uzskatāmi par labu mūziku.

Šajā desmitniekā ir atrodams gan Maikla Džeksona albums Thriller, gan Karlosa Santanas Supernatural, gan U2 darbs Achtung Baby.

Vatikāna patikšanu ir izpelnījušies arī Oasis ar (What's the Story) Morning Glory? un Fleetwood Mac ar Rumours. Rādās, ka Džona Lenona 1966. gadā izteiktais ķircinošais apgalvojums, ka Bītli ir populārāki par Jēzu Kristu, ir piedots, jo sarakstā ir atrodams arī Liverpūles četrinieka disks Revolver. Šos laikraksts nodēvējis par klasiskiem albumiem, kuri cilvēkam būtu jāņem sev līdzi arī uz neapdzīvotu salu.

Izklaide

Kādu laiciņu nekas nebija dzirdēts no abām konkurējošajām mūzikas gada balvu rīkotājnometnēm – Elitas Mīlgrāves “Zelta mikrofona” un revolucionārās “Gammas”, taču izskatās, ka šajās nedēļās šī klusuma pauze tiks aizpildīta ar uzviju. Ņemiet popkorna tūtes un glāzes ar dzērieniem, iesēdieties ērtāk krēslos un šūpuļtīklos, izklaižu organizētāji gādās par izklaidēm!  

Svarīgākais