Sludinājums vietnē ss.lv “uzspridzina” sociālos tīklus

© ss.lv/ekrānšāviņš

Sociālajos tīklos lietotāji sajūsminās par kādu ss.lv ievietotu, pēc visa spriežot, joku sludinājumu, kurā patiešām atklāts vīrietis izklāsta visu patiesību par sevi un par sev nepieciešamo otro pusīti.

"Nesmuks, garlaicīgs, slinks, zemē metams, absolūti neciešams, neiejūtīgs, kaitinošs un nepanesams tips, kas neko normālu neprot un nedara, neko nejēdz, neskuj kājas un nekrāsojas, nemāk zīmēt un dejot. Vispār nekad nesaka jaukus vārdus, var pat teikt, ka vispār nemaz nerunā un par sievieti vispār nekad neinteresējas un nenēsā uz rokām nekad, nekad, nekad, ja neskaita tās reizes, kad tomēr nēsā un interesējas. bet tās jau neskaitās.

Pašlaik ir vakars un tāds viegli sapņains noskaņojums, tāpēc es te mazliet arī pasapņošu.


Būtu ļoti jauki, ja Tu būtu forša meitene(bet derēs arī visforšākā) tā ap 55kg svarā vai +/- proporcionāli augumam(man laba daudz nevajag – šai ziņā esmu ļoti pieticīgs). Ja Tev gadījumā šķiet, ka esi pārlieku kalsna, vai, kur tad nu der tik kaulainas rokas, tad iespējams, ka Tavas rokas ir pašas skaistākās visā pasaulē. Notici tam.

Vēl būtu dikti jauki, ja Tu pienācīgi rūpētos par savu velosipēdu un slēpēm vai vismaz novērtētu, kad to dara kāds cits. Kā arī mācētu atrast šiem rīkiem regulāru pielietojumu. Nu nav jau tāpēc uzreiz maratoni un pjedastāli jāgāž, bet šad tad izkustēties un paplosīties jau vajag - runā, ka tas palīdzot pret čīkstēšanu. (ja braucamrīku nav, var iztikt arī ar patiesu vēlmi pie tādiem tikt)


Vēl dažreiz gadās, ka esmu par kaut ko sajūsmināts (vai tieši otrādi nomākts) un man tādās reizēs var rasties nevaldāma vēlme to Tev izstāstīt. Visbiežāk tas ir no to visu dīvaino un garlaicīgo lietu operas, kur neko nevar saprast, kāpēc tas viss vispār ir vajadzīgs, bet es visai raiti ar to stāstāmo tieku galā un pārējā laikā fantastiski labi klusēju. Taču, uzdodot kādu sakarīgu jautājumu par stāstīto, gadās novērot, kā izplešas spārni un paceļ mani nedaudz virs zemes. Tikai šādu parādību gan ļoti sen neviens nav novērojis, vien teikas vēstī, ka reiz bija.


Es patiesi novērtētu, ja Tu prastu atrisināt vienkāršus matemātiskos vienādojumus, piemēram: zupa+šķīvis=priecīgs vīrietis. Nu vēl būtu forša arī interese par fiziku un zinātni. Lūk piemēram, nesen zinātnieki atklāja, ka zupa, šķīvis un karote ir tādi instrumenti, ar kuriem sieviete var pievilkt visas vaļīgās skrūvītes mājoklī. Protams ir jau vēl daudz tādi rīki un tehnoloģijas, bet izrādīsim sapratni zinātniekiem - visu jau uzreiz nevar atklāt - tie taču ir tikai zinātnieki.


Cieņu pret rokmūziku(un mūziku) varam uzskatīt par tādu mazu, bet patīkamu plusiņu.


Un vēl pie tā visa varētu piemest, ka būtu pavisam lieliski, ja Tu tāda arī eksistētu. Es jau saprotu, ka tas ir dikti daudz prasīts, bet nu sapņi ir un paliek sapņi - tie ir brīvi un ar visiem spārniem. Tomēr, ja nu Tu kaut kur tepat esi, tad esi arī tik laba, ņem rokās sniega piku un met man no visa spēka. Tā ka šķīst. Tādu pikošanos cilvēce vēl nebūs piedzīvojusi. Bet, ja nu nekādi nesanāk man trāpīt, tad pieklauvē vismaz tepat pie šīm epasta durvīm, tad jau redzēs, kas no tā visa sanāks.


Ui, skatos esmu sarakstījis te vai veselu "laulību līgumu". Lai nu kā, droši vari pievienot manējam arī savu līguma daļu, un savus sapņus ar visiem spārniem.


Ja gadījumā esi jau salapojusi un sākusi dzīt atvases, tas kaut kādā mērā var būt sarežģījums, bet ne tāds, lai vēstuli izmestu pat neizlasot līdz galam.


Nopietns sarežģījums ir tikai, ja vēstulē nav garumzīmju un neviena komata, tad man acis uzreizi top vājas, vājas un nekā nevaru izlasīt. Baigi traki.


Gaidīšu Tavu piku vai vēstuli.


P. S. Taurenis bildē pašlaik ir mans vienīgais mājdzīvnieks. Tas mostas un laidelējas, kad vien viņam ienāk prātā."

AVOTS: https://www.ss.lv/msg/lv/entertainment/acquaintances/jnhkg.html

Izklaide

Veikalu plauktos nonākusi nošu grāmata, kuras lappuses sola aizraujošus mirkļus ģitārspēles entuziastiem – gan profesionāliem mūziķiem, gan iesācējiem. Grāmatas autors ir pašmāju ģitārvirtuozs Mārcis Auziņš, un tā ir vēl viens solis ceļā uz šī mūzikas žanra pilnveidošanu Latvijā.

Svarīgākais