"Hurts" izsludinājuši konkursu Baltijas grupām

© F64

Marta sākumā sava jaunākā albuma "Surrender" koncerttūres ietvaros pie mums atkal viesosies tik iecienītais Mančestras sintpopa duets "Hurts".

Vienmēr stilīgie, bet noslēpumainie puiši 1.martā uzstāsies Arēnā Rīga, 10.martā - Saku hallē Tallinā un 11.martā - Compensa koncertzālē Viļņā.

Bobe.me kopā ar koncertu organizoriem izsludina konkursu Igaunijas, Latvijas un Lietuvas grupu vidū par iespēju uzstāties pirms visiem 3 "Hurts" koncertiem. Sākotnējo atlasi veiks Baltijas mūzikas industrijas profesionāļi un bobe.me, bet gala lēmumu pieņems "Hurts" menedžments.

Visām muzikālajām apvienībām, kuras ieinteresētas šādā unikālā iespējā, jāapmeklē šī vietne: https://www.facebook.com/bobemeBaltics/app/515720611858523/  un jānosūta prasīto informāciju par sevi un jāaizpilda pieteikuma anketa.

Pieteikumu pēdējais pieņemšanas datums ir pirmdiena, 8.februāris.

Izklaide

Enerģiskā pašmāju grupa “Have No Heroes”, kuras pārstāvji sevi pieskaita pankrokam, lai gan drīzāk spēlē postpanka nišā, izdevuši jaunu singlu “Upside-Down World” un tā video. Tā gan ir viņu pieteikto jaunumu mazākā daļa.

Svarīgākais