VAKARA ZIŅAS: Dziedošās dvīnes tikpat seksīgas kā agrāk

Dziedošo māsu duets «Dvīnes» atgriežas uz skatuves. Lai arī māsām tik ļoti nepatīk, ka viņas tiek dēvētas par seksīgajām dvīnēm, skatuves tērpi ir tikpat pikanti kā senāk un skatītāji var baudīt ne tikai dziedājumu, bet arī priecāties par māsu teicamajām auguma aprisēm © Ingrīda Punka

Dziedošās dvīnes Anastasija un Katrīne Drozdovičas (24) beidzamajā laikā bija pazudušas no saviesīgiem pasākumiem, kā arī nebija manāmas koncertējam. Nu māsas atgriezušās Latvijas šovbiznesa apritē.

Pēdējo gadu laikā publikācijas par dziedošajām dvīnēm bija kontekstā ar viņu sirdslietām. Presē tika atspoguļots, ka Katrīnei izveidojušās romantiskas attiecības ar latviešu aizsargu Edgaru Dīķi, kas šobrīd spēlē Francijas hokeja klubā Brestas «Albatros», bet Anastasijai ar Kristeru Gudļevski, kurš šosezon Amerikā pārstāv NHL vienību Tampabejas «Lightning».

Pēc ilgāka pārtraukuma sociālajos tīklos māsas paziņojušas, ka beidzot atgriežas Latvijas šovbiznesa apritē un strādā pie jauna mūzikas materiāla, ko piedāvāt sava talanta cienītājiem.

Tiesa, lai arī beidzamo gadu laikā Anastasija un Katrīne bija ļoti noraizējušās un apbēdinātas, ka tiek dēvētas par seksīgajām dvīnēm, jo vēlējās, lai sabiedrība runā par viņu daiļradi, nevis seksīgiem skatuves kostīmiem un vizuālo tēlu, aizvadītās nedēļas nogalē māsu duets «Dvīnes» atkal žilbināja ar pikantiem tērpiem un priecēja klātesošos ar savām skaņajām balsīm.



Svarīgākais