Šausmu filma rada paniku Itālijā [video]

Šausmu filmas Paranormal Activity dēļ kinoteātru apmeklētājiem Itālijā seansa laikā sākušās panikas lēkmes.

Filmu Itālijā sāka rādīt pagājušajā nedēļas nogalē, un, atšķirībā no citām valstīm, šeit tai nekādi skatīšanās ierobežojumu netika noteikti. Daži skatītāji izrādījušies ar pārlieku vāju psihi šāda veda saturam.

Vissmagākais gadījums ir kāda 14 veca meitene, kura filmas dēļ tika nogādāsa slimnīcā paralītiskā stāvoklī. Kopumā ārkārtas dienesti ir saņēmuši vairākus desmitus zvanu saistībā ar filmas izraisītajiem efektiem. Dažas no skatītājus pārņēmušajām panikas lēkmēm ilga vairāk nekā pusstundu.

Itāliešu vecāku asociācija domā, ka šī filma jāaizliedz skatīties cilvēkiem līdz 18 gadu vecumam. Savukārt Itālijas aizsardzības ministrs Ignacio la Rusa ir paudis bažas arī tikai par filmas reklāmas rullīti, kas pēdējo divu nedēļu laikā ļoti daudz tiek rādīts televīzijā un baida bērnus.

Paranormal Activity režisors šo darbu ir radījis pats savās mājās tikai par 15 tūkstošiem dolāru.

Izklaide

Andrejs Osokins šoruden piedāvās jaunu latviešu klaviermūzikas komponistiem veltītu koncertprogrammu “No Vaska līdz Vītolam. Latviešu klaviermūzikas dižgari”. Tās pirmatskaņojums izskanēs 22. septembrī Ventspilī, bet pēc tam koncerti būs arī Siguldā, Aizkrauklē, Ulbrokā, Ogrē un citviet.

Svarīgākais