Mazā ģilde gaida visus mīlētājus

© publicitātes

Valentīna dienas priekšvakarā 13. februārī Rīgas Kultūras un tautas mākslas centrā "Mazā ģilde" skanēs mīlestības melodijas, jo, kā saka Harijs Ozols: "Mīlestība ir katra cilvēka pamatu pamats. Bez mīlestības cilvēks nespēj dzīvot un iet uz priekšu, tas ir virzītājspēks, tādēļ arī neredzu jēgu rakstīt dziesmas par kaut ko citu." Mīlestības ballē spēlēs deju orķestris "Mazā ģilde" un uzstāsies Harijs Ozols un Santa Zapacka.

Savukārt 14 .februārī Mazajā ģildē notiks Noras Bumbieres piemiņas koncerts, kurā piedalīsies dziedātājas skatuves partneri, draugi un viņas talanta cienītāji - Viktors Lapčenoks, Margarita Vilcāne, Ojārs Grīnbergs, Žoržs Siksna, Zigfrīds Muktupāvels, Ira Krauja, Normunds Jakušonoks, Daiga Petkēviča, Māra Bumbiere.

Jauniešu koris "Balsis" piedāvā pavadīt vakaru kopā sveču gaismā un piedzīvot jau par tradīciju kļuvušo mīlestības sajūtu koncertu "mīlestība ir divi". Šogad jauniešu koris "Balsis" (diriģenti Ints Teterovskis un Valdis Tomsons) kopā ar Arturu Maskatu (klavieres), Daci Kļavu (klavieres) un Evitu Dūru (akordeons) atskaņos Artura Maskata mūzikā ietērptu Ojāra Vācieša dzeju.