VAKARA ZIŅAS: 2015.gada bēbīši. Visvairāk redzēti sabiedrībā

Rīgas pirmais pāris Iveta un Nils Ušakovi 2015. gada pavasarī kļuva par dēliņa Toma vecākiem. Nils burtiski staroja, no Rīgas Dzemdību nama mājās vedot savu mantinieku © No Nila Ušakova privātā arhīva

Bēbīšu bums! Visvairāk redzēti sabiedrībā

Rīgas pirmā pāra ģimenē mantinieks

2015. gada 18. martā Rīgas pirmais pāris Iveta (37) un Nils (39) Ušakovi sagaidīja pasaulē nākam savu dēliņu Tomu, kuram šobrīd ir seši mēneši. Aizvadītajā vasarā Ušakovu pāris sabiedrībā arvien biežāk devās kopā ar savu mazo dēlēnu. Te Toms gulēja ratiņos, te ar lielu interesi iepazina pasauli, atrodoties mammas ķengursomā. Turklāt mazais Toms allaž ir omulīgā noskaņojumā un ar lielām acīm vēro apkārt notiekošo.

»VZ« jau rakstīja, ka šā gada 19. novembrī Rīgas Kristus Piedzimšanas pareizticīgo katedrālē gredzenus mija Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs un viņa mīļotā, Rīgas mēra biroja vadītāja Iveta Strautiņa.

Ēķim ceturtais dēls

Kino producenta Andreja Ēķa (51) un viņa sievas, Latvijas kultūras koledžas pasniedzējas un dizainere Dainas Gāgas-Ēķes (36) puika pasaulē nāca 2015. gada 17. aprīlī, un jaundzimušo laimīgie vecāki nosaukuši par Aleksandru. Šoruden Daina sarunā ar »Vakara Ziņām« pastāstīja, ka ir lepna par mazo dēlēnu, jo puika ir kluss un mierīgs mazulis, kas saviem vecākiem īpašas galvassāpes nesagādā.

Izklaide

Šogad 30 gadu jubileju atzīmē grupa “Pienvedēja piedzīvojumi” – latvju rokmūzikas fenomens, trīs puiši no Sabiles, kuri visas trīs šīs desmitgades muzicējuši nemainīgā sastāvā un būtībā pirmie spējuši kā alternatīvās skatuves pārstāvji tikt radiostaciju rotācijās un TV apritē.

Svarīgākais