Šodien vāks ziedojumus smagi slimu bērnu atbalstam

© f64

Rīga, 21.dec., LETA. Šodien Rīgas Domā notiks Ziemassvētku labdarības koncerts "Apsnieg eņģeļu koks", kurā tiks vākti ziedojumi smagi slimu bērnu atbalstam.

Priekšnesumus koncertā sniegs mecosoprāns Ilona Bagele, ērģelniece Edīte Alpe un Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) jauktais koris "Vivere".

Ieeja koncertā būs par ziedojumiem Bērnu paliatīvās aprūpes biedrības labdarības kustībai "Eņģeļu koks", kas palīdz nodrošināt neizārstējami slimu bērnu profesionālu aprūpi mājās. Šobrīd biedrība ir uzņēmusies gādību par aptuveni 170 pacientiem, kuri sadzīvo ar neizārstējamām neiroloģiskām, ģenētiskām, onkoloģiskām un cita veida saslimšanām.

Izklaide

Par projekta “Kuolm randõ/Trīs krasti” izdoto plati – tā tautās laišanas koncerts septembra beigās notika kultūras centrā “Siguldas devons” – pēdējā laikā saņemts tik daudz jautājumu no sērijas “kā ir?”, “kas tie ir?”, “vai vērts klausīties?” u.tml., ka nācās vien ķerties pie notestēšanas, lai gan iepriekš to nebija domāts darīt. Kāpēc nebija domāts? Jo šķita, ka “Kuolm randõ” piedāvās kaut ko no pārāk augstiem plauktiem.

Svarīgākais