Robija Viljamsa jaunais disks "Reality Killed The Video Star" iznāks novembrī

© publicitātes foto

Publiskots Lielbritānijas popzvaigznes Robija Viljamsa jaunā albuma "Reality Killed The Video Star" vizuālais noformējums un dziesmu saraksts.

Tas būs popmūziķa jaunākais veikums pēc trīs gadu pārtraukuma, paredzēts, ka dienas gaismu disks ieraudzīs 9. novembrī. Savu jaunāko albumu mūziķis pats raksturo kā satriecošu. Jau šobrīd mūziķa oficiālajā mājas lapā ir iespēja aplūkot video materiālus, kas sniedz ieskatu jauno dziesmu skanējumā. Kā arī noklausīties pirmo singlu "Bodies". Videoklips šim singlam tiks prezentēts mūziķa mājas lapā 9. septembrī, bet izdots tas tiks 11. oktobrī.

Robijs Viljamss cer, ka novembrī izdotais albums „Reality Killed The Video Star” palīdzēs atgūt Lielbritānijas popzvaigznes titulu. Savā interneta blogā Robijs Viljamss atklāj, ka dziesmu tekstu rakstīšanas procesā izmantota Maikla Džeksona pirmo hītu un filmas „Džeims Bonds” tēmas tekstu autora Dona Bleka palīdzība. Viena no albumā iekļautajām dziesmām ir veltījums Maiklam Džeksonam. Pavisam albumā „Reality Killed The Video Star”, kura producents ir Trevors Horns ietilpinātas 13 kompozīcijas:

Morning Sun

Bodies

You Know Me

Blasphemy

Do You Mind?

Last Days Of Disco

Somewhere

Deceptacon

Starstruck

Difficult For Weirdos

Superblind

Won't Do That

Morning Sun Reprise

DVD versijā izdotajā diskā ietilpst arī dokumentālā filma.

Izklaide

Veikalu plauktos nonākusi nošu grāmata, kuras lappuses sola aizraujošus mirkļus ģitārspēles entuziastiem – gan profesionāliem mūziķiem, gan iesācējiem. Grāmatas autors ir pašmāju ģitārvirtuozs Mārcis Auziņš, un tā ir vēl viens solis ceļā uz šī mūzikas žanra pilnveidošanu Latvijā.