Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Ievai Pļavniecei pēc šova nervi čupā

Ievas Pļavnieces dzīvesbiedre Anamika Goldberga visus šova «Izklausies redzēts» raidījumus vēroja klātienē © Ingrīda Punka

Aktrises Ievas Pļavnieces dzīvesbiedre Anamika Goldberga visus šova «Izklausies redzēts» raidījumus vēroja klātienē un turēja īkšķi par mīļoto, kā arī pārdzīvoja līdzi viņas veiksmēm un neveiksmēm.

Ieva Pļavniece nav sarūgtināta, ka neiekļuva šova fināla pirmajā trijniekā: «Esmu ļoti priecīga par šo šovu. Manuprāt, komanda bija ļoti spēcīga. Mani fascinē pilnīgi visi dalībnieki un bija liels gods būt viņu vidū. Kādos tik tēlos es neiejutos! Tas tik bija adrenalīns un nervi, protams, ir čupā. Domāju, ka uzvarētāji ir itin visi, kas piedalījās šovā. Man neskauž, ka kolēģis Kristaps Rasisms ir ieguvis galveno balvu. Viņš ir cepuri nost! Es vispār neesmu emocionāla, bet fināla koncertā ar savu priekšnesumu, atveidojot Džo Kokeru, Kristaps mani divas reizes saraudināja.»

Anamika, skatoties katru raidījumu klātienē, secinājusi, ka dalībniekiem ir ļoti grūts uzdevums katru reizi iejusties citā tēlā: «Skatoties šovu televīzijas ekrānā, no malas liekas, ka viss ir ļoti vienkārši, bet tā nebūt nav.».