Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Edgars Pujāts iepazīstina Olgu Dreģi ar savu jauno mīlu

Visā savā krāšņumā jaunais pāris Edgars Pujāts un viņa gados jaunākā mīla Marta Aniņa pozē fotokamerām pirms svinīgās «Spēlmaņu nakts» apbalvošanas ceremonijas © Ingrīda Punka

Tas beidzot ir noticis! Liepājas teātra aktieris arī TV3 seriāla «UgunsGrēks» zvaigzne Edgars Pujāts «Spēlmaņu nakts» apbalvošanas ceremonijā savus kolēģus iepazīstinājis ar jauno mūzu jeb mīlestību Martu Aniņu.

Lai arī šogad Edgars Pujāts nepretendēja uz «Spēlmaņu nakts» apbalvojumiem, viņš ieradās uz teātra dzīves gada nozīmīgāko notikumu, kas norisinājās Dailes teātrī. Sadevies rokās ar izredzēto Martu, Edgars Pujāts gluži kā galvenais vakara varonis pievērsa klātesošo fotogrāfu uzmanību. Itin visi centās nobildēt jauno pāri, kas beidzot vairs neslēpj jaunizveidotās attiecības. Pāris uz svinīgo ceremoniju bija eleganti saposies, izvēloties apģērbu tumšos toņos.

Pēc svinīgās ceremonijas saviesīgajā ballītē Pujāts ar draudzeni Martu uzkavējās tikai stundu. Taču viņš paguva gan mēriņu iedzert, gan izdancināt savu kolēģi Olgu Dreģi. Turklāt pēc dejas Edgars slaveno latviešu aktrisi iepazīstināja ar savu izredzēto. Kāds gods! Martai bija iespēja sarokoties ar latviešu teātra leģendu Olgu Dreģi.

Beidzamajā laikā Edgars Pujāts nonācis uzmanības krustugunīs. Te viņš dzeršanas dēļ norāvis Dž. Dž. Džilindžera iestudētās Vadima Korsa komiskās parodijas «Atsaldētais» izrādi Liepājas teātrī, te gluži kā Fēnikss pacēlies no pelniem un, atrisinot visas problēmas, loterijā vinnējis 30 000 eiro naudas summu.

Lai arī Edgars Pujāts atzinis, ka iegūto laimestu tērēs sava lauku īpašuma, Nīcas novada «Mazdzintarnieku» privātmājas labiekārtošanas darbiem, acīgākie aktiera talanta cienītāji jau pamanījuši, ka sociālā tīkla «Facebook» profilā aktieris dižojas ar varenu brokastu picu. Savukārt citi metas aktieri aizstāvēt un retoriski vaicā, vai tad viņš paēst vairs nevarēs, kā visi viņu turēs aizdomās, ka tādējādi tiek notriekts iespaidīgais laimests. Taču pats aktieris nepārdzīvo, ko par viņu runā, un bauda dzīvi ar savu jauno mīlestību.

Edgars Pujāts allaž bijis sieviešu mīlēts. Attiecībās ar sievu Santu aktierim dzimuši divi dēli – Kristaps un Madars, kuri jau ir pieauguši.