Trešdiena, 8.maijs

redeem Staņislava, Staņislavs, Stefānija

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Santa Bindemane tiekas ar arhitektu

Pirmās publiskās bildes ar jauno pāri tapušas Rīgas Modes nedēļas laikā, kad abi apmeklēja «Di Liborio» modes skati © F64

Stiliste un modes blogere Santa Bindemane (30) beidzamajā laikā arvien biežāk sabiedrībā iziet kopā ar arhitektu Mārtiņu Pīlēnu (32).

Abi staigā, rokās sadevušies, raida viens otram mīlestības pilnus acu skatus.

Skaidri redzams, ka Santas un Mārtiņa starpā uzplaukušas romantiskas jūtas. Jaunais pāris apmeklēja arī Liepājas koncertzāles «Lielais dzintars» svinīgo atklāšanas pasākumu, kur vienuviet bija pulcējušās amatpersonas, uzņēmēji un radošā inteliģence. Atklāšanas koncerta starpbrīdī Santa un Mārtiņš baudīja divvientulību. Abi bija sadevušies rokās, un Santa bija mīļi piespiedusies pie drauga pleca, gluži kā tikko iemīlējušies. Un kāpēc gan neļauties jaunām jūtām, vēl jo vairāk tādēļ, ka šā gada sākumā Santa izšķīrās ar vīru un abu bērnu tēvu grupas «Prāta vētra» taustiņinstrumentālistu Māri Mihelsonu. Pagaidām gan jaunais pāris Santa un Mārtiņš par savām jūtām publiski nerunā.

Santas Bindemanes izredzētais Mārtiņš Pīlēns ir arhitektu biroja «1 plus 1» vadītājs, kā arī viens no viņa beidzamajiem vērienīgajiem projektiem ir Liepājas koncertzāle «Lielais dzintars», kur viņš veidojis interjeru, tostarp mēbeļu un dizaina vadlīnijas. Savukārt 2007. gadā kā arhitekts un dizainers viņš aizsāka darbu pie vīna bāru un restorānu «Vīna studija» ķēdes izveides. Zīmīgi, ka Mārtiņš, tāpat kā viņa tēvs Uldis Pīlēns, ir arhitekts.