VAKARA ZIŅAS: Skat, cik Verpakovskis saticīgi sadzīvo ar bijušās sievas ģimeni

Mārim ar bijušo sievu Baibu Sesku ir sirsnīgas attiecības, jo abi audzina kopīgo meitu Paulu © Ingrīda Punka

Liepājā savas 19 gadu ilgās karjeras pēdējo maču aizvadījis viens no Latvijas izcilākajiem futbolistiem tagad futbola kluba «Liepāja» prezidents Māris Verpakovskis. Karjeras oficiālās beigas Māris nosvinēja kopā ar tagadējo sievu Alisi Elksni-Verpakovsku un bijušās sievas Baibas Seskas ģimeni, apmeklējot Liepājas koncertzāles «Lielais dzintars» svinīgo atklāšanas koncertu.

«Jā, sestdiena bija viena traka diena. Viss saplānots pa stundām – hokejs, futbols un vēl koncertzāles atklāšana. Pēc koncertzāles svinībām vēl devos uz futbola kluba banketu. Ļoti labi, ka tāda piesātināta diena, un Liepājā šī diena ir īpaši nozīmīga – gan tāpēc, ka futbola klubs «Liepāja» izcīnīja Latvijas čempionu titulu, gan tāpēc, ka «Liepājas dzintars» ir atvērts,» sarunā ar »Vakara Ziņām« pastāstīja Māris Verpakovskis.

Vakars slavenajam futbolistam izvērtās kā īpašs pārbaudījums, jo pirmo reizi dzīvē Māris noklausījās klasiskās mūzikas koncertu. «Teikšu godīgi – pēc pirmās daļas bija grūti, bet otrā daļa man ļoti patika – gan Liepājas simfoniskais orķestris, gan kori. Es esmu ļoti liels diletants klasiskajā mūzikā. Taču ar sievu jauki pavadījām vakaru. Un jāatzīst, ka mēs vēl noteikti atnāksim kādu vakaru paklausīties šāda stila mūziku, jo koncertzālē ir patīkama gaisotne,» tā sportists.

Mārim ir arī sirsnīgas attiecības ar bijušo sievu Baibu Sesku, viņas dzīvesbiedru Raimondu Kisielu, kā arī bijušās sievas tēvu Liepājas mēru Uldi Sesku. Koncertzāles atklāšanas banketā visi sēdēja pie viena galdiņa. Mārim visu laiku mīļi pieglaudās arī meita Paula, kas dzimusi laulībā ar Baibu Sesku. Savukārt trīs gadus vecais dēlēns Marsels, kas dzimis laulībā ar Alisi Elksni-Verpakovsku, šoreiz atstāts mājās. «Nu, ja tētis pirmo reizi klasiskās mūzikas koncertu apmeklēja 36 gados, tad dēlam vēl par agru,» smēja Māris.

Beidzamajā laikā futbolista dzīve paiet divās pilsētās – Jūrmalā, kur ir ģimenes māja, un Liepājā, kur rit darba gaitas.



Svarīgākais