VAKARA ZIŅAS: Zviedris atklāj, vai viegli būt sievietei

© F64

Strauju popularitāti TV3 skatītāju vidū ieguvusi «Izklausies redzēts» otrā sezona, kurā katram vīriešu kārtas pārstāvim vismaz reizi ir jāiejūtas sievietes – dziedātājas tēlā. Atis Zviedris vienā no beidzamajiem šova raidījumiem atveidoja seksapīlo leģendu Merilinu Monro. Sarunā ar »Vakara Ziņām« Atis stāsta, kā jūtas ar skūtām kājām, kleitā un augstpapēžu kurpēs.

Tik nopietni sievietes tēlā dziedātājs Atis Zviedris vēl līdz šim nebija iejuties. «Tīneidžeru gados ir darītas visādas dumjības, tostarp piemērītas kleitas un augstpapēžu apavi. Taču tas viss bijis stipri nenopietnā līmenī, lai drīzāk pabiedētu cilvēkus, nevis iejustos sievietes tēlā. Šis gadījums ir pilnīgi savādāks,» atzīst dziedātājs.

Šova «Izklausies redzēts» sestajā raidījumā Atis Zviedris atveidoja Merilinu Monro. «Zem kleitas man nav zeķubikses, bet gan gludi noskūtas kājas. Nevis epilētas, bet skūtas ar visparastāko žileti. Lai mani padarītu sievietes ķermeņa aprisēm līdzīgāku, tika pieliktas arī mākslīgās krūtis. Teikšu godīgi, man kā puisim ir diezgan grūti iejusties sievietes tēlā. Esmu arī pēc šīm pārvērtībām secinājis, ka sievietes laikam īsti nesaprot, kas īsti notiek ar viņu veselību, ja viņas regulāri staigā apavos ar 12–14 centimetru augstiem papēžiem. Kāpēc sev tā bojāt dzīvi? Man kā vīrietim šķiet, ka tas nav nepieciešams. Papēdis līdz astoņi centimetri ir okei, bet ne augstāks. Gatavojoties šim priekšnesumam, mājās speciāli trenējos staigāt ar īpaši neērtajām sieviešu kurpēm, lai tad, ja man šovā jāuzstājas ar zemāka papēža apaviem, ir vieglāk. Taču vēlreiz iesaku sievietēm ikdienā neaizrauties ar augstpapēžu apaviem. Kājas tāpat labi izskatās arī uz zemāka papēža. Un vēl viena lieta, ko piefiksēju – staigājot ar augstpapēdenēm, cilvēks vairāk svīst. Acīmredzot tas ir no fiziskās piepūles, kas vairāk ir tieši uz kājām. Ko vēl esmu iemācījies, kas raksturīgs sievietēm? Seksīgi kustēties un parādīt savu sievišķo būtību,» ar izjūtām, pārtopot par daiļo dzimumu, dalās Zviedris.

Mūziķis, piedaloties šajā šovā, esot pilnībā atlicis malā visus darbus, kā arī ietur pauzi muzicēšanā ar savām grupām «Flame and the Rolltones» un «Busy Bee».



Izklaide

Enerģiskā pašmāju grupa “Have No Heroes”, kuras pārstāvji sevi pieskaita pankrokam, lai gan drīzāk spēlē postpanka nišā, izdevuši jaunu singlu “Upside-Down World” un tā video. Tā gan ir viņu pieteikto jaunumu mazākā daļa.

Svarīgākais