Šis deserts būs īpaši piemērots visiem tiem, kuri rūpējās ne vien par savu vizuālo izskatu, bet vēlas arī uzņemt pietiekami daudz vitamīnu īpaši drēgnajā un rudenīgajā laikā.
Sastāvdaļas:
- 5 vidēji lieli āboli
- 1/3 glāzes saldētu dzērveņu
- 1/4 glāzes brūnā cukura
- 2 tējkarotes sasmalcinātu zemesriekstu
- šķipsniņa kanēļa
- šķipsniņa malta muskatrieksta
- vaniļas vai plombīra saldējums
Pagatavošana:
- Ābolus rūpīgi nomazgā un izgreb serdes
- Sajauc dzērvenes ar pārējām sastāvdaļām, izņemot saldējumu
- Dzērvenes pilda ābolos
- Liek cepeškrāsnī 150 grādos un cep līdz ābols kļuvis mīksts
Pasniegšana:
- pasniedz siltus kopā ar saldējumu
Informācija sagatavota pēc tasteofhome.com