Šodien LTV tiešraidē pasniegs "Doremi.lv" balvas

© doremi.lv

Šodien, plkst 16.50 LTV raidījuma Sems tiešraidē notiks mūzikas lejupielāžu portāla Doremi.lv balvu pasniegšana 2009. gada pieprasītāko dziesmu izpildītājiem. Tiešraidē ar saviem hitiem piedalīsies tādi mākslinieki kā Jenny May & Jānis Grodums, Musiqq, Lauris Reiniks, Aisha, Per, Mārtiņš Friemanis, Putnu balle, Kristīna Zaharova un Kaža.

"Pērn, atšķirībā no iepriekšējiem gadiem, Doremi.lv topā nebija izteikta līdera, kas ar milzu atrāvienu dominētu pār sekotājiem. Cilvēki iegādājās plašāka spektra repertuāru, nevis fokusējās uz dažiem masu favorītiem," tirgus tendenci komentē portāla vadītājs Ervings Znotiņš.

Doremi.lv ir lielākais mūzikas lejupielāžu portāls Latvijā un tā piedāvājumā ir gandrīz 12 tūkstoši dziesmu no vairāk nekā 500 mākslinieku repertuāra. 2009. gadā portālā pārdots apmēram 20 000 dziesmu un 2000 albumu. Doremi.lv balvas tiek pasniegtas trešo reizi, iepriekšējo gadu dziesma Nr. 1 bija "Ripoja Akmens" Andra Ērgļa & Cacao izpildījumā (2007) un Prāta Vētras hits "And I Lie" (2008).

Doremi.lv pateicas par sadarbību LTV un balvu ceremonijas atbalstītājiem:

ziedu salonam "Lizante", "Avon Cosmetics" un "Joker Klubs", SIA "Vārpa", veikalam "Lelle", deju grupai "Teixma".