Latvijas piens sociālajos tīklos dalījies ar svu recepti Latvijā zināmākajam našķim- konfektēm "Gotiņa". Piedāvājam pašiem izmēģināt tās pagatavot!
"“Gotiņas” ir vienas no gardākajām konfektēm un ja vēl tās pagatavo pats, tad dubults prieks ir garantēts.
SATĀVDAĻAS:
- 1 glāze piena
- 1 glāze cukura
- vanilīna cukurs
- 1 ēdamkarote sviesta
PAGATAVOŠANA:
Pienam pievieno cukuru un vanilīna cukuru un, nepārtraukti maisot, vāra, līdz masa sabiezē. Tai jābūt gaiši brūnai. Šķīvi ieziež ar sviestu, izlej masu plānā kārtā un atdzisušu sagriež gabalos. Masai var pievienot arī riekstus, rozīnes, žāvētu aprikožu gabaliņus."