Vīrietis "nomet" 305 kilogramus un izšķiras no līgavas

© scanpix

Beigušās attiecības starp britu Polu Meisonu un viņa līgavu Rebeku Mauntinu, dēļ kurām vīrietis novājēja par 305 kilogtamiem, tā vēsta Meisona facebook lapa.

Kā atklāj vīrietis, attiecības izjukušas, jo "pietrūkusi motivācija tās turpināt". Meisons tāpat atzīmējis, ka ar līgavu saglabā draudzīgas attiecības, un joprojām uzturas sievietes dzīvesvietā - tas gan uz tik ilgu laiku, kamēr vīrietis spēs sameklēt sev atbilstošu dzīvokli.

2014. gadā tika ziņots, ka angļu pastnieks Pols Meisons ieguva pasaulē resnākā cilvēka titulu, taču spēja "nomest" 305 kilogramus, pēc tam, kad portālā facebook iepazinās ar sievieti no ASV Rebeku Mauntinu. Interesanti, ka iepazīšanās brīdī vīrietis svēta 445 kilogramus un katru dienu uzņēma 20 tūkstošus kilokaloriju. 

Meisona tievēšana ilga piecus gadus.

Izklaide

Kādu laiciņu nekas nebija dzirdēts no abām konkurējošajām mūzikas gada balvu rīkotājnometnēm – Elitas Mīlgrāves “Zelta mikrofona” un revolucionārās “Gammas”, taču izskatās, ka šajās nedēļās šī klusuma pauze tiks aizpildīta ar uzviju. Ņemiet popkorna tūtes un glāzes ar dzērieniem, iesēdieties ērtāk krēslos un šūpuļtīklos, izklaižu organizētāji gādās par izklaidēm!  

Svarīgākais