VAKARA ZIŅAS: Kā vasaras beidzamos mirkļus pavada slavenības un viņu atvases

Agnese Zeltiņa un viņas dēls Robijs kopīgi fanoja par «Prāta vētras» hitiem. Lai arī tovakar pasākumā bija tētis, Robijs vakaru lielākoties vadīja mammas sabiedrībā. © f64

"Vakara Ziņas" pirms Zinību dienas sastapa sabiedrībā populārus vecākus gan ar skolas vecuma bērniem, gan vēl pavisam maziņiem ķipariem baudām pēdējos vasaras saulainos mirkļus grupas "Prāta vētra" koncertā.

Aktrise Agnese Zeltiņa (43) ļoti reti sabiedrībā izgājusi ar savu dēlu Robiju (13), kas dzimis iepriekšējās attiecībās ar Maskavā populāro radio un TV raidījumu vadītāju Aleksu Dubasu (44). Tāpēc Robijam šoreiz izdevās pievērst sev īpašu uzmanību, jo aktrises dēls izaudzis par skaistu jaunekli.

Sarunā ar »Vakara Ziņām« Agnese Zeltiņa pastāstīja, ka abi ar dēlu ir «Prāta vētra» mūzikas cienītāji. Arī Robijs atzina, ka iecienījis grupas hitus, kuriem pat zinot vārdus un var dziedāt līdzi. Mātes un dēla iecienītākās dziesmas ir «Lec» un «Maybe». Turklāt Agnese atklāja, ka ar «Prāta vētras» puišiem jau no seniem laikiem ir labos draugos un draudzējoties pat ar viņu ģimenēm.

Rešetins atpūšas ar ģimeni un tautu

Dailes teātra aktieris, režisors un LTV1 jaunā šova «Mana dziesma» vadītājs Intars Rešetins priecājas, ka viņa un sievas Zandas Zariņas-Rešetinas vecākā meita Elīza Marija jau iet 3. klasē un kļuvusi par patstāvīgu bērnu. Uz «Prāta vētras» koncertu ģimene gan nebija ieradusies pilnā sastāvā, jo ģimenes jaunākā atvase Grēta Marija bija palikusi mājās. «Nevarējām jau neatnākt uz šo koncertu. Tas ir tāpat kā atnākt uz mājām. Mēs tāpat kā ikviens Latvijas iedzīvotājs mīlam šos puišus, un viņi mums ir labākie, es no tā nekautrējos,» ar sajūtām dalījās Rešetins.

Aktieris atzina, ka šāda atpūta kopā ar ģimeni un tautu ir svētīga. Vienīgi esot jāuzmanās, lai ģimeni nesabradā lielais fanu pūlis.

Izklaide

Kādu laiciņu nekas nebija dzirdēts no abām konkurējošajām mūzikas gada balvu rīkotājnometnēm – Elitas Mīlgrāves “Zelta mikrofona” un revolucionārās “Gammas”, taču izskatās, ka šajās nedēļās šī klusuma pauze tiks aizpildīta ar uzviju. Ņemiet popkorna tūtes un glāzes ar dzērieniem, iesēdieties ērtāk krēslos un šūpuļtīklos, izklaižu organizētāji gādās par izklaidēm!  

Svarīgākais