Ekstrasense Džūlija Vanga tirgo lelles ar daļu savas dvēseles

© julievang.ru; ekrānšāviņš

Par TV šova Ekstrasensu cīņas sensāciju kļuvusi rīdziniece Džulija Vanga, kas prot pārsteigt ne vien TV skatītājus, bet arī šovbiznesa pārstāvjus visdažādākajās nozarēs. Populārā ekstrasense laidusi klajā īpašas lelles - avatarus, kuros, kā stāsta pati Vanga, ir daļa viņas dvēseles.

Pērnā gada decembrī Vanga atvērusi pati savu interneta veikalu, kurā ikvienam ir iespēja iegādāties viņas veidotas lellītes, sauktas par avatariem, raksta portāls skaties.lv

Jāpiezīmē, ka ekstrasense radījusi arī savu parfimērijas līniju - smaržas, kuras pieejamas ar 12 dažādiem aromātiem.

Lelles ir vizuāli līdzīgas viņai pašai un ekstrasense ar to palīdzību sola mainīt dzīvi ikvienam, kurš to iegādāsies. “Manis radīta lellīte var mainīt jūsu dzīvi uz labu, pievilināt veiksmi, apbalvot jūs ar neparastu veiksmi,” sola gaišreģe. “Kopā ar veiksmes zīmi katrā lellītē ielikta arī daļiņa manas dvēseles.”

Lelles cena ir 25500 Krievijas rubļu jeb 350 eiro.

Izklaide

Grupa “Nielslens Lielsliens” – īpatnēja apvienība ar neizrunājamu nosaukumu un vēl dīvaināku tās izpildīto mūziku. Skaidrs, ka šādai apvienībai nekas nevar būt vienkārši, tāpēc arī jaunais albums tiek izdots nevis to pa roku galam iemetot straumēšanas servisos, bet piedāvājot to klausītājiem mazliet piemirstajā audiokasetes formātā.