Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Izklaide

MŪSU EKSTRASENSE: Džūlija Vanga ekstrasensu cīņās

Džūlija Vanga - mūsu ekstrasense, kas tiešām spēj paredzēt nākotni un atklāt noslēpumus © Publicitātes foto

No šodienas TV3 ēterā sākas Ekstrasensu cīņu piecpadsmitā sezona, kas Latvijas skatītājiem varētu būt īpaši interesanta, jo tajā piedalās mūsējā – Džūlija Vanga. Ekstravaganta meitene ar efektīgu izskatu – tā ir Džūlija.

Daudzi TV3 skatītāji ar nepacietību gaida šova Ekstrasensu cīņas jaunākās sezonas notikumus. 15. sezonā līdz ar citiem interesantiem dalībniekiem šovā parādīsies arī noslēpumainā dalībniece Džūlija Vanga, kura dzimusi Latvijā. Viņa pārsteidz gan ar savu spilgto ārieni – grimu, augstajiem papēžiem un pieguļošo apģērbu, gan arī ar unikālajām spējām. Ekstrasense ir dzimusi Rīgā (pēc citas informācijas gan Vācijā), pašlaik gan dzīvo Maskavā, bet viņas spējas ir vērā ņemamas – Neatkarīgās apskatnieks var personīgi apliecināt, ka šī meitene prot sazināties ar ārpusrealitātes spēkiem. Spēcīga un neordināra personība.

«Ekstrasensu cīņu dalībnieku spējas pat rūdītiem ciniķiem un skeptiķiem ļauj noticēt brīnumiem. Jaunajā sezonā šova dalībnieki ne tikai cīnīsies par uzvaru, bet arī palīdzes cilvēkiem uzzināt to, ko nespēj izskaidrot zinātnieki un atklāt modernās tehnoloģijas. Jau drīz TV3 skatītāji tiksies aci pret aci ar divpadsmit vēl neiepazītiem gaišreģiem, kuri uz savas ādas izbaudīs žūrijas pārbaudījumus,» tā TV3. Šovu arī piecpadsmitajā sezonā vadīs Marats Bašarovs, kurš rūpēsies par interesantiem pārsteigumiem un noslēpumainiem pavērsieniem, kādus skatītāji iepriekšējās sezonās nebūs redzējuši.

Par mūsu Latvijas meiteni. Viņa tiek pieteikta kā 1982. gadā Rīgā dzimusī Džūlija Vladimirovna Vanga. Uz jautājumu: «Vai viņa valda pār maģiju?» Džūlija atbild, ka pati ir maģija. Pret šo dalībnieci vienaldzīgo pilnīgi noteikti nebūs – spilgta un kliedzoša āriene, skandalozi un provokatīvi izgājieni, kas dažbrīd parastajam cilvēkam nav saprotami. Džūlija jau atlasē izcēlusies ar dīvainiem izgājieniem, kas visas sezonas garumā sola skatītājiem daudzus pārsteigumus. Džūlija ir ne tikai gaišreģe, bet arī multimāksliniece. Pirms dalības Ekstrasensu cīņās, viņa izbaudīja bohēmisku dzīvesveidu – piedalījās modes skatēs, filmējās nelielās ainās starptautiski pazīstamās filmās, uzstājās klubos kā dziedātāja, kā arī fotografējās dažādos žurnālos. «Ideāls augums, eņģeļa seja un fantastisks balss diapazons, kas sasniedz četras oktāvas, – tas vislabāk raksturo šo sievieti. Izbaudot visu, ko sniedz dzīve, Džūlija beigu beigās nolēma attīstīt ekstrasenses spējas. Kā apliecina Džūlijas draugi, viņa gaišreģes spējas sāka attīstīt pēc Edija Eriksona grāmatas izlasīšanas, kas pilnībā izmainīja viņas pasaules skatījumu,» tā šova rīkotāji. Viņa ir stiliste, vizāžiste, komponē mūziku utt. – darbojas praktiski visās radošajās sfērās.

Ja kāds lasa bulvārpreses (vai citus) izdevumus, tad jau zina, ka Džūlija vinnēs šo 15. sezonu. Viņa it kā dzīvo Maskavā, taču par savām mājām sauc Rīgu. «Es mīlu Rīgu, mīlu Baltijas valstis. Jau pirms piecpadsmit gadiem zināju, ka pārcelšos dzīvot tieši šeit. Ilgi Rīgā nedzīvošu, aizbraukšu dzīvot aiz okeāna, tur tālāk ies mans ceļš. Zinu, ka arī tad es bieži braukšu uz Rīgu, jo Rīga enerģētiski ir mana vieta, vienmēr mani piepilda ar enerģiju. Ļoti patīk Vecrīga, vēstniecību rajons, tirgus, kapi, antikvariāti. Dievinu Rīgas gaisu, cilvēku sejas, putnus, gotiska stila arhitektūru. Esmu iemīlējusies Rīgā,» intervijā portālam TVNet pauž atraktīvā ekstrasense. Viņa ir savdabīga, intervijas ir mazliet biedējošas, toties interesantas. «Cilvēkiem, kuri nodzīvo tikai vienu dzīvi un atceras tikai to, ir jānodarbojas ar vienu lietu. Tas neattiecas uz mani, es atceros savas pēdējās 150 dzīves. Ticiet man, es visās savās radošajās izpausmēs izlieku sevi uz visiem 1000%, kaut gan procenti nespēlē lomu manā gadījumā, jo vairāk izlieku sevi, jo vairāk pārzinu bezdibeni. Tieši no bezdibeņa nāk manas zināšanas, dzeja, mūzika, aromāti, tēli un viss pārējais. Esmu aizrāvusies ar daudzām un dažādām lietām, jo, iespējams, šī dzīve ir mana pēdējā uz Zemes, un es vēlos izmēģināt un iepazīt visu, ko neesmu paspējusi izdarīt visās savās 150 dzīvēs,» tā Džūlija Vanga.