SOCIĀLO TĪKLU ROMANTIKA: Annas meklētais puisis ir atradies

Annas Kramiņas izmisīgie puiša meklējumi ir vainagojušies panākumiem! © facebook.com

Kārtējais romantiskais stāsts pāršalcis Latvijas sociālo tīklu vidi, proti, portālā facebook.com Anna Kramiņa vakar publicēja aicinājumu palīdzēt atrast puisi, kurš jauno dāmu uzrunājis veikalā, un, acīmredzot, izsaucis daiļavā neviltotas simpātijas. Šodien kļuvis zināms, ka izmisīgie meklējumi ir bijuši rezultatīvi un puisis ir atrasts.

Vēl vakar Anna savā facebook profilā rakstīja: "Sveiki visi, draugi, radi un vienkārši paziņas. Man ir ļoti liela interese uz ko ir spējīgs Facebook. Vēlos satikt puisi no Ikšķiles kurš šodien mani uzrunāja Maximas bodītē, brauc ar sarkanu Audi un bija novietojis savu braucamo aiz tādas pašas markas automašīnas, tikai pelēkā krāsā! Un tad nu lūk šī pelekā Audi īpašniece vēlas satikt puisi ar sarkano Audi no Ikšķiles."

Šodien kļuvis zināms, ka izmisīgie pūliņi atrast pusi ir vainagojušies panākumiem, par ko priecīga ir arī pat Anna, "Paldies draugi, radi un paziņas. Facebook tomēr ir spēks un cilvēku atbalsts ir patiesi apbrīnojams, puisis ir atrasts. Liels paldies visiem par atbalstu!", tā laimīgā jaunkundze.

Izklaide

Grupa “Nielslens Lielsliens” – īpatnēja apvienība ar neizrunājamu nosaukumu un vēl dīvaināku tās izpildīto mūziku. Skaidrs, ka šādai apvienībai nekas nevar būt vienkārši, tāpēc arī jaunais albums tiek izdots nevis to pa roku galam iemetot straumēšanas servisos, bet piedāvājot to klausītājiem mazliet piemirstajā audiokasetes formātā.

Svarīgākais