IESKATIES: Kas eklēram "vēderā"?

Kā jau zināms, pārtikai mūsdienās ir pievienotas neskaitāmas "E-vielas" un konservanti, kuru uzdevums ir padarīt ēdienu garšīgāku, smaržīgāku un novērst tā ātru sabojāšanos.

Kāds mikroblogošanas vietnes twitter lietotājs ziņo, ka pēc it kā parasta eklēra iegādāšanās vēlmi to apēst ātri vien nomācis ēdiena "nebeidzamais" un ķīmiskais sastāvdaļu apraksts.

Izklaide

Šo sestdien, 14. decembrī, Kultūras nams “Atmoda” aicina uz jauno un mazpazīstamo grupu konkursa “Nemiera blice 2025” pirmās kārtas piekto koncertu, kurā spēkiem mērosies grupas “Mūūnskin”, “K.O.G.S” un “Lisijs Biskvīts”.

Svarīgākais